Βόλος: Ο Αμπασκάλ κάνει διαφήμιση

Regista Team15/03/2022
AURA TEO
red nose1

Βόλος: Τον θυμάστε τον Γκιγιέρμο Αμπασκάλ; Τον Ισπανό προπονητή που έφυγε από το Βόλο αν και τα πήγαινε σχετικά καλά. Ε, έκανε την προηγούμενη εβδομάδα το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο. Ναι καλά διαβάσατε. Βρέθηκε στον πάγκο ως πρώτος προπονητής.

Και μάλιστα όχι όποιας και όποιας ομάδας και εναντίον όποιου και όποιου αντιπάλου. Ο Αμπασκάλ καθοδήγησε τη Βασιλεία στο «Βελοντρόμ» απέναντι στη Μαρσέιγ στο πρώτο ματς για τη φάση των «16» του Europa Conference League.

Μάλιστα η ήττα 2-1 αφήνει πολλά περιθώρια για το ελβετικό κλαμπ προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Όπως αναφέρει το Sportime της Τρίτης και η στήλη «Agent Greek» , πρωτάθλημα δεν μπορεί να πάρει (η Ζύριχη είναι στο +10 plus) αλλά μπορεί να μπει 3άδα και να παίξει Ευρώπη του χρόνου.

Η πορεία του, λοιπόν, αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για την ομάδα του Βόλου από την στιγμή που εντάχθηκε στην Βασιλεία.

20190610 234550 0000

Δεν είναι λίγοι οι προπονητές που αυτήν την περίοδο δεν έχουν ομάδα και ήδη έχουν ενοχλήσει κόσμο που γνωρίζουν στην Ελλάδα προκειμένου να έρθουν να δουλέψουν στο σύλλογο.

Δεν είναι μόνο δηλαδή το γεγονός πως έχει γίνει μια ομάδα με παρουσία στη Super League 1 αλλά πλέον και λόγω Αμπασκάλ, ο Βόλος λογίζεται ως κλαμπ σκαλοπάτι για κάτι ακόμα καλύτερο και σε ακόμα καλύτερο πρωτάθλημα.

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts