Βόλος – Λαμία: “Πάγωσε” στο.. ροντέο του Πανθεσσαλικού!

AURA TEO
red nose1

Ένα παιχνίδι για γερά νεύρα είχαμε το απόγευμα της Κυριακής, με το Βόλο να υποδέχεται τη Λαμία σε ένα ανοιχτό ματς, με γκολ, αποβολές, δοκάρια και πολλές συγκινήσεις. 1-1 το τελικό σκορ για τις δύο ομάδες, μετά από γκολ των Δουβίκα και Ντέλετις.

Το παιχνίδι στο “παγωμένο” Πανθεσσαλικό ξεκίνησε με το Βόλο να μπαίνει με όρεξη και να δείχνει από την αρχή ότι θέλει να αναλάβει εκείνος τα ηνία της αναμέτρησης. Σε σχέση με προηγούμενες αναμετρήσεις όμως, αντιμετώπιζε πολύ μεγάλα προβλήματα σε θέση άμυνας, με τη Λαμία να χτυπάει συνεχώς στην κόντρα επίθεση και να απειλεί την εστία του Κλέιμαν. Ντέλετιτς, Ρόμανιτς και Αραμπούλι έπαιζαν εξαιρετικά στον κενό χώρο, σπαταλώντας κλασσικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Μάλιστα στο 21′ το σουτ του Αραμπούλι προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ σε όλες τις άλλες περιπτώσεις ο Ισραηλινός τερματοφύλακας του Βόλου είχε καίριες αντιδράσεις.

Ο Λόπεθ έβλεπε την άμυνα του να.. υποφέρει και ανακάτεψε την τράπουλα, περνώντας το Νίνη στη θέση του Γκρίχιο, φέρνοντας τον Μπαρτόλο σε θέση αριστερού οπισθοφύλακα. Ο Βόλος βελτίωσε την εικόνα του και κατάφερε να πάει με το 0-0 στα αποδυτήρια “γλιτώνοντας” να μείνει πίσω στο σκορ, σε ένα 45λεπτο που είχε αρκετά προβλήματα από το επιθετικό τρανζίσιον των φιλοξενουμένων.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με.. πολλές συγκινήσεις. Η Λαμία μπήκε δυνατά για να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα ο Βόλος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 51′. Ο Ρενάτο Σάντος εκτέλεσε όμορφα κόρνερ, με τον Δουβίκα έπειτα από πολύ ωραία κίνηση να νικά με πλασέ στην κίνηση τον Επασί για το 1-0! Κι όμως, πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, η Λαμία έφερε το παιχνίδι στα ίσια στην αμέσως επόμενη φάση. Ο Αραμπούλι συνδυάστηκε με τον Ντέλετιτς, με τον Σέρβο να πλασάρει εύστοχα τον Κλέιμαν για το 1-1 στο 53ο λεπτό. Ο Βόλος πήρε μέτρα και προσπάθησε να ξεπεράσει το.. σοκ της άμεσης ισοφάρισης, παίρνοντας εκ νέου την πρωτοβουλία των κινήσεων στο τερέν. Στο 68′ η πλάστιγγα έγειρε οριστικά υπέρ των γηπεδούχων, όταν ο Ντέλετιτς αποβλήθηκε μετά από δεύτερη κίτρινη κάρτα για αγκωνιά στον Φερράρι.

Οι κυανέρυθροι πίεσαν για το γκολ της νίκης και στο 78′ είδαν τον Επασί να αποκρούει εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Ριένστρα, κρατώντας το σκορ στο 1-1. Ο Λόπεθ έδωσε εντολή στην ομάδα του να κυνηγήσει το γκολ, χωρίς να καταφέρνει ωστόσο να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση. Μάλιστα στο 92΄ ο Μπα σπατάλησε τεράστια ευκαιρία για το.. buzzer beater, με τον Κλέιμαν να αποκρούει σωτήρια το σουτ του παίκτη της Λαμίας. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος με το Βόλο να υποχωρεί στην 8η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς.

20190610 234550 0000

Βόλος: Κλέιμαν, Σάντσες, Μήτογλου, Γκρίχιο (34′ Νίνης), Φερράρι, Ριένστρα, Μπαριέντος (84′ Κρητικός), Ρενάτο Σάντος, Περέα (46′ Ντεντάκης), Μπαρτόλο (67′ Μαρτίνες) , Δουβίκας

Λαμία: Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνες, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (65′ Μπιάρναρσον), Τιρόνε (46′ Καραμάνος) Ρόμανιτς (90′ Προβυδάκης), Ντέλετιτς, Αραμπούλι (65′ Μπα)

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts