Α’ ΕΠΣ Τρικάλων: «Λύγισε» τα Μετέωρα και στέφθηκε πρωταθλητής ο Διγενής Νεοχωρίου (vid)

AURA TEO
red nose1

Ερυθρόλευκο βάφτηκε ο τελικός ανόδου στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Τρικάλων με τον Διγενή Νεοχωρίου να επικρατεί των Μετεώρων με σκορ 1-0. «Χρυσός» σκόρερ για την ομάδα του Σπύρου Ευαγγέλου ήταν ο Παναγιωτάκης στο 62ο λεπτό.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο δυνατός αέρας και ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν βοηθούσε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών με το παιχνίδι να μην είναι ιδιαίτερα ποιοτικό και να ολοκληρώνεται στο 0-0 για τα πρώτα 45 λεπτά. 

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η ομάδα του Χρήστου Αυγέρου έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί στο 50ο λεπτό, αλλά το πλασέ του Χρήστου Αλμπάνη από πλεονεκτική θέση, βρήκε τον τερματοφύλακα Ράπτη σε ετοιμότητα. 

Λίγα λεπτά αργότερα, ήταν η ομάδα του Διγενή Νεοχωρίου αυτή που ευτύχησε να προηγηθεί. 

Στο 62ο λεπτό, ο Αυγέρης κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας, γύρισε τη μπάλα παράλληλα και ο Παναγιωτάκης σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα και να γράψει το 1-0 για την ομάδα του. 

Στα εναπομείναντα λεπτά, οι παίκτες του Χρήστου Αυγέρου δεν κατάφεραν να βρουν αντίδραση και να πλησιάσουν στην ισοφάριση ενώ στις καθυστερήσεις, ο Διγενής Νεοχωρίου άγγιξε και το 2-0 αλλά ο Αυγέρης στο τετ-α-τετ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Μετεώρων. 

Το 1-0 παρέμεινε έως το τελευταίο σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή με τους νικητές να ξεσπούν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Διγενής Νεοχωρίου (Ευαγγέλου): Ράπτης, Τσιγαρίδας, Καραμούζης, Σταμέκος, Μυλερός, Τσιούκης, Φωτίκας, Αλεξίου, Αυγέρης, Παναγιωτάκης, Παπαδόπουλος

ΑΣ Μετέωρα (Αυγέρος): Καλούδης, Νταλούκας, Γκόβαρης (76′ Σκρέκας), Ζήσης, Φορτούνης, Α. Αλμπάνης, Κοτσιλιάνος (76′ Τσιάμης), Μπαούτης (67′ Αυγέρος), Σ. Αλμπάνης, Σακελλαρίδης (59′ Μόκας), Β. Αλμπάνης.

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts