Απάντησε η Τρίγλια στα σενάρια περί Ηρακλή!

AURA TEO
red nose1

«Όσοι αγαπούν τον Ηρακλή, τώρα πρέπει να αφήσουν ήρεμη την Τρίγλια», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο Κώστας Σγουρής.

Ο συνεργάτης του Στράτου Ευγενίου και μέλος του Δ.Σ της ομάδας της Χαλκιδικής, αναφέρθηκε στη φημολογία περί επαφών για την εξαγορά του ΑΦΜ λέγοντας:

«Αυτή τη στιγμή δεν είναι τίποτα πάνω στο τραπέζι. Αφήστε μας να ηρεμήσουμε. Αυτή τη στιγμή η ομάδα κάνει μια υπερπροσπάθεια με ανθρώπους με μεράκι και με τον Ευγενίου. Η ομάδα μας έχει μεγάλη ιστορία, 70 χρόνια είναι. Θέλουμε να ηρεμήσουμε, να δούμε με τη σωτηρία μας τι θα γίνει.

Ερχεται ένας φίλος που είναι στην οικογένεια του Ηρακλή και μου λέει να κουβεντιάσουμε. Αυτή τη στιγμή αν πραγματικά αυτοί που αγαπάνε τον Ηρακλή, πρέπει να αφήσουν ήρεμη την Τρίγλια. Οι αντιδράσεις δημιουργούν στη συνέχεια το οποιοδήποτε πρόβλημα. Πρέπει κάθε πρωί να απολογούμαι στον καθένα για τις όποιες συζητήσεις.

Αυτή τη στιγμή για την Τρίγλια δεν υπάρχει καμία κουβέντα, γιατί προέχει η σωτηρία της ομάδας, Οποιαδήποτε συζήτηση και να θέλει να κάνεις κάποιος, δεν είναι η ώρα».

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts