Ήττα της ΑΕΛ από τον Ολυμπιακό – Την «πλήγωσε» ένας πρώην βυσσινί

AURA TEO
red nose1

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ΑΕΛ από τον Ολυμπιακό σήμερα το απόγευμα στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη για την 3η αγωνιστική της Super League 2.Οι «ερυθρόλευκοι κάταφεραν να κάνουν το 2Χ2 χάρη σε γκολ ενός πρώην βυσσινί του  Ιωάννη Κωστή.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και έλεγξαν το ρυθμό του παιχνιδιού, με την ΑΕΛ να μην έχει πρόβλημα να ανακόπτει τις προσπάθειες των παικτών του Άριελ Ιμπαγάσα.

Η AEΛ απείλησε με τον Νικολιά, ο οποίος βρήκε χώρο και σούταρε, με τον Τζολάκη να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η πρώτη ευκαιρία ήρθε στο 59΄. Μετά από επέλαση του Μπα, η μπάλα κατέληξε στον Νίκολιτς. Ο παίκτης του Ολυμπιακού επιχείρησε το σουτ, με τον γκολκίπερ της ΑΕΛ να μπλοκάρει.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν την απόδοση τους. Στο 73ο λεπτό, ο Κίτσος σούταρε με το αριστερό, με τον Θεωδορόπουλο να μην ανησυχεί. Τρία λεπτά αργότερα, ο Σουρλής έκανε μια πολύ καλή ενέργεια, φτάνοντας στη περιοχή της ΑΕΛ , η μπάλα κατέληξε στον Κωστή ο οποίος σούταρε άστοχα.

Στο 77΄ο λεπτό, ο Τζολάκης έκανε τρομερή επέμβαση και αμέσως μετά, ήρθε το γκολ για τον Ολυμπιακό Β’. Ο Ξενιτίδης κατέβηκε προς την περιοχή της ΑΕΛ, έδωσε τη μπάλα στον Μπα, ο οποίος τροφοδότησε τον Κωστή. Ο Κωστή, σούταρε, νικώντας τον Θεωδορόπουλο για το 1-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Β’ (Αριέλ Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Μπαγκαλιάνης, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Σαπουντζής (46’ Μαυρουδής), Νίκολιτς, Μαρίνος (63’ Κίτσος), Βοΐλης (63’ Κωστή), Μπα (90’ Ντόη)

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος (84’ Αθ. Παπαγεωργίου), Αμπούντ, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Κ. Παπαγεωργίου (84’ Γρηγορόπουλος), Κολομπίνο, Μαυριάς, Συμελίδης (60’ Ακούνια), Νικολιάς (75’ Ταχάρ), Όγκμποε.

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts