Έμειναν στο “Χ” Μετέωρα και Ατρόμητος Παλαμά! (vid)

AURA TEO
red nose1

Σπουδαίο παιχνίδι είχαμε στην Καλαμπάκα, με τα Μετέωρα να υποδέχονται τον Ατρόμητο Παλαμά στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν καλύτεροι από το προηγούμενο παιχνίδι, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και είχαν δοκάρι με τον Μπαλτά στο 67′.  Ωστόσο η ομάδα του Τάκη Παραφέστα ήταν εκείνη που κατάφερε να προηγηθεί στο 78′ με κεφαλιά του Σωτήρη Κόκκινου και κρατούσε τη νίκη μέχρι το φινάλε, όταν τα Μετέωρα κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα.

Στο 88′ μετά από σέντρα του Μυλερού, ο Γεωργάκης πήγε να πλασάρει, μπερδεύτηκε με τον τερματοφύλακα Κουτσόπουλο και ο επερχόμενος Πολυζόπουλος με προβολή ισοφάρισε σε 1-1. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

ΑΣ Μετέωρα (Γιώργος Ράτζας): Βλαχάβας, Γεωργάκης, Γκόβαρης (61′ Σακελλαρίδης), Τσιαντούλας, Ρόμπος, Παπαευθυμίου Π., Αλμπάνης, Παπαευθυμίου Χ. (61′ Πολυζόπουλος), Μπαλτάς (61′ Μυλέρος), Ψύρρας (88′ Τσιγαρίδας), Μαλάκος (46′ Γερεντές)

Ατρόμητος Παλαμά: (Τάκης Παραφέστας): Κουτσόπουλος, Μετούσι, Οικονόμου, Κουρτεσιώτης, Ισούφης, Ζάγκος Π. (84′ Γραββάνης), Μπασιάκας, Βαγγελάκος (90′ Κόκκινος Α.), Κατσιγιάννης Σ. (71′ Κούλπας), Παπαδημητρόπουλος Χρ. (71′ Κόκκινος Σ.), Κατσιγιάννης Τ (71′ Ζάγκος Τ.)

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts