Άλλα ΣπορΣτην αποστολή της εθνικής ομάδας ο Χρήστος Γκαράς της Νίκης Βόλου!

https://regista.gr/wp-content/uploads/2021/06/gkaras.jpg

Στην αποστολή της εθνικής ομάδας για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη 12-13 Ιουνίου 2021, θα συμμετέχει ο αθλητής στίβου (400μ.εμπ.) του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” Χρήστος Γκαράς.

Η συμμετοχή του Χρήστου Γκαρά, δικαιώνει τις προσπάθειες τις δικές του και του προπονητή του Αποστόλη Βλαχάβα κι αποτελεί μεγάλη τιμή για τον Σύλλογο και την πόλη μας.

Ο προπονητής του αθλητή Αποστόλης Βλαχάβας ανέφερε ότι “Το να φοράει αθλητής σου το εθνόσημο αποτελεί μεγάλα τιμή και δικαίωση των προσπαθειών που έχει έχει καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια. Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας, στο πλευρό του τμήματος, των αθλητών και των προπονητών, βρίσκονταν ο έφορος του τμήματος Γιώργος Τάκης, καλύπτοντας οικονομικά όλες τις αποστολές κι ανάγκες του τμήματος. Καλή επιτυχία στην εθνική αποστολή και σε όλους τους αθλητές που πέτυχαν υψηλές αποδόσεις”.

Ο έφορος του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου Γιώργος Τάκης επεσήμανε ότι “Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Χρήστο Γκαρά και στον προπονητή του Αποστόλη Βλαχάβα. Ο Σύλλογος με μεθοδικότητα και προγραμματισμό συνεχίζει την ανοδική του πορεία, διαπλάθοντας αθλητές με ήθος και ιδανικά. Καλή επιτυχία στον αθλητή μας και σε όλη την ελληνική αποστολή”.

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube

Acio e Banner 1