Γ’ Εθνική«Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δεν έπρεπε καν να ξεκινήσει!»

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/10/g-ethniki-3os-omilos-1.jpg

Ευθύνες στις ίδιες τις ομάδες για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Γ’ Εθνική, επέρριψε σε δηλώσεις του στο neakriti.gr ο πρόεδρος του Γιούχτα, Νίκος Μπουνάκης.

«Βλέπαμε κόσμο να κρέμεται σαν τα σταφύλια γύρω από τα κάγκελα των γηπέδων, αλλά δεν κάναμε τίποτα για να προστατευτούμε» ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Εγιναν πολλά λάθη όλο το προηγούμενο διάστημα γύρω από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Λάθη από την κυβέρνηση και από την ΕΠΟ. Λάθος εκτιμήσεις και από εμάς, τις διοικήσεις των σωματείων. Βλέπαμε μπροστά μας και υψωνόταν ένα παγόβουνο αλλά δεν κάναμε τίποτα για να προστατευτούμε. Μας είπαν ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς θεατές και φτάσαμε στο σημείο να βλέπουμε κόσμο να κρέμεται σαν τα σταφύλια γύρω από τα κάγκελα των γηπέδων. Ηξεραν όλοι ότι θα έρθει το δεύτερο κύμα πανδημίας, όπως βλέπαμε και στις ευρωπαϊκές χώρες.

Τελικά φτάσαμε στο παρόν όπου δεν υπάρχει ποδόσφαιρο, ούτε οργανωμένη μορφή αθλητισμού. Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δεν έπρεπε καν να ξεκινήσει. Μπορεί αυτό που λέω να είναι στενάχωρο, γιατί πραγματικά στις λίγες αγωνιστικές που έγιναν, είδαμε ότι υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον, αλλά αν θέλουμε να βλέπουμε την κατάσταση ρεαλιστικά, δεν έπρεπε να μπει κανείς στην διαδικασία να χτίζει ομάδες, να κάνει όνειρα και να βάζει στόχους»…

Κοινοποιήστε το: