Τέσσερις αθλητές κολύμβησης της Νίκης Βόλου στις προεθνικές ομάδες

niki kolimvisi regista
AURA TEO
red nose1

Συνεχίζονται οι επιτυχίες του τμήματος κολύμβησης  της Νίκης Βόλου, καθώς από την Κολυμβητική Ομοσπονδία ανακοινώθηκαν τα ονόματα αθλητών για τις προεθνικές ομάδες για τη νέα αγωνιστική χρονιά και τέσσερις αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας συμπεριλαμβάνονται στις λίστες της Ομοσπονδίας.

Οι αθλητές μας Γιάννης Κοντοβάς, Δημήτρης Αναστασάκης και Ευτυχία Ιωαννίδη είναι στη λίστα προεθνικής εφήβων – νεανίδων.

Η αθλήτρια μας Μαρία Χατζηεφραιμίδου  είναι στη λίστα προεθνικής ανδρών –  γυναικών.

Για ακόμη μια χρονιά και πάρα τις δυσκολίες και αντιξοότητες λόγω και της πανδημίας, οι αθλητές της ομάδας μας, καταλαμβάνουν επάξια μια θέση στις λίστες της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.

Η δικαίωση των κόπων τους επιβραβεύεται, καθώς η παρουσία τους έχει γίνει πλέον μόνιμη υπόθεση, γεμίζοντας μας με υπερηφάνεια κι αισιοδοξία για το μέλλον που διαγράφεται συναρπαστικό για όλα τα παιδιά της ομάδας μας.

Στην πορεία της αγωνιστικής χρονιάς, αναμένονται και νέες προσθήκες από αθλητές μας που έχουν δείξει αξιοζήλευτη συνέπεια στην κατάκτηση των στόχων, μέσα από τη σοβαρή δουλειά που γίνεται.

Τα παιδιά μας αυτά, μπορεί να είναι στις επίσημες λίστες προεθνικών ομάδων της Ομοσπονδίας, αλλά μαζί με τους άλλους συναθλητές τους, ξεπερνούν κάθε μέρα τον εαυτό τους καταγράφοντας σημαντική βελτίωση κι επιτυγχάνοντας νέες ατομικές επιδόσεις, παλεύουν όλοι για συνεχή βελτίωση και συνθέτουν το DNA  της ομάδας, που όλοι κοιτάζουν ψηλότερα και κατακτούν νέες κορυφές, στο κολυμβητικό στερέωμα.

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον Γιάννη, τον Δημήτρη, την Ευτυχία και την Μαρία αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα  υπέροχα παιδιά της ομάδας μας, που κάθε μέρα μας κάνουν και αισθανόμαστε υπέροχα δίνοντας νόημα στην προσπάθεια μας.

Τους ευχαριστούμε όλους, τόσο τους ίδιους, όσο και τους προπονητές της ομάδας, καθώς και τις οικογένειές τους για την στήριξη.

athl 1

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts