ΑΕΛΤάτσης: «Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς θα θέλαμε τους τρεις βαθμούς»

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/11/tatsis-ael-1050-x-700.jpg

Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΛ, Γιάννη Τάτση, στην κάμερα της Nova μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ: 

«Στα τελευταία δέκα δευτερόλεπτα, εκεί που κρατούσαμε τη νίκη, σε μια φάση που δεν ξέρω αν είναι πέναλτι ή αν ο παίκτης του ΠΑΟΚ το εκβίασε.

Θα ήμουν ευτυχισμένος αν τελείωνε 1-0, αν με ρωτούσαν πριν το ματς θα ήμουν ευχαριστημένος, κόντρα σε έναν ΠΑΟΚ που θέλει να πάρει το πρωτάθλημα.

Ξεκίνησε σε μια φάση επιπόλαια το γκολ του ΠΑΟΚ. Δεν έχω δει αν είναι ή δεν είναι, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Σίγουρα το πλάνο που είχαμε μας βγήκε, θέλει βέβαια και λίγη τύχη, όταν τρως γκολ στα τελευταία δέκα δευτερόλεπτα αυτό τα λέει όλα από μόνα του.

Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς θα θέλαμε τρεις βαθμούς. Κρατάμε τον έναν βαθμό και μεγάλα κομμάτια του παιχνιδιού που ήμασταν καλοί και να διορθώσουμε κάποια κακώς κείμενα, όπως κάποια στατικά του ΠΑΟΚ, γιατί σε σετ παιχνίδι δεν απείλησε.

Αυτό που περίμενα σαν προπονητής είναι χρόνος να προπονήσω στην ομάδα, πράγμα που το βρήκα στις διακοπές, δεύτερον να επιστρέψουν οι τραυματίες που επέστρεψαν σχεδόν όλοι και τρίτον να γίνουν 1-2 μεταγραφές ακόμη που θα γίνουν και θα ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο το ρόστερ.

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία.»

Κοινοποιήστε το: