Έ”Χ”ασε το τρίποντο από την “άσπρη βούλα” στην λήξη η ΑΕΛ…

Regista Team03/01/2021
AURA TEO
red nose1

Η ΑΕΛ κρατούσε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο μια σπουδαία νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ με τον Δημήτρη Πινακά να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ, όμως στην τελευταία φάση της αναμέτρησης ο Βιεϊρίνια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έσωσε την παρτίδα για τον Δικέφαλο του Βορρά και έτσι η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την ΑΕΛ να απειλεί με σουτ του Σπαρβ μόλις στο 1′ το οποίο απέκρουσε ο Πασχαλάκης.

Στο 8′ ο ΠΑΟΚ απείλησε όταν ο Ελ Καντουρί πήρε την κεφαλιά και ο Τζόλης δεν πρόλαβε να να έρθει σε επαφή με την μπάλα και να απειλήσει.

Η πρώτη ολοκληρωμένη τελική από πλευράς ΠΑΟΚ καταγράφηκε στο 14′ όταν ο Σφιντέρσκι έκανε ωραία κίνηση και σουτ με τον Νάγκι να διώχνει.

Η ΑΕΛ απείλησε εκ νέου στο 20′ και στο 25′ με τους Σπαρβ και Ηλιάδη με σουτ τα οποία μπλόκαρε ο Πασχαλάκης.

Στο 30′ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, όταν ο Ναγκί έκανε λάθος έξοδο σε κόρνερ του Βιεϊρίνια και τον Μπέρτο να διώχνει λίγο πριν την γραμμή σε σουτ του Τζόλη το οποίο είχε πορεία προς το τέρμα.

Στο 48′ ο Τζόλης έκανε το σουτ και ο Νάγκι μπλόκαρε, ενώ στο 52′ το σουτ του Βιεϊρίνια πέρασε λίγο άουτ.

Ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία, όταν αρχικά ο Τζόλης έκανε την σέντρα ο Ίνγκασον με κεφαλιά είδε τον Νάγκι να τον σταματά και εν συνεχεία το δυνατό σουτ του Μούργκ μετά το “ριμπάουντ” σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ στην πρώτη της “επίσκεψη” στα καρέ του Πασχαλάκη στο δεύτερο μέρος κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 70′ με γκολάρα του Πινακά, όταν ο Φιλίπ έκανε “κούρσα” από τα αριστερά πάσαρε ιδανικά στον Πινακά οποίος “χόρεψε” Βαρέλα και Ίνγκασον και με εκπληκτικό σκαφτό πλασέ “νίκησε” τον Πασχαλάκη για το 1 – 0.

Εν συνεχεία ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει με σέντρες και στο 86′ έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Τζόλης αστόχησε ανενόχλητος μετά την σέντρα του Γιαννούλη.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι η ΑΕΛ θα πάρει την νίκη στις καθυστερήσεις ο Σφιντέρσκι κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Νάγκι με τον Βιεϊρίνια να ευστοχεί και να ισοφαρίζει σε “νεκρό χρόνο”.

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Σπαρβ, Φιλίπ, Μιλοσάβλιεβιτς (71’ Γκοτζαμανίδης), Ζίζιτς, Πινακάς (83’ Γλυνός), Μπέρτος, Νικολιάς (83’ Νούνιτς), Τρούγιτς (53’ Πλατέλλας).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Ντούγκλας Αουγκούστο (82’ Σβαμπ), Ελ Καντουρί, Μουργκ (87’ Τσόλακ), Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σβιντέρσκι.

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts