Σταματής: “Aπό την Supeleague 1 και κάτω είμαστε παιδιά κατώτερου Θεού!”

AURA TEO
red nose1

Αιχμηρή ανάρτηση στην οποία και εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η Super League 2, έκανε στα social media ο Ανδρέας Σταματής.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του επιθετικού του ΑΟΤ:

“Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι εμείς σαν ποδοσφαιριστές της Superleague 2 και γενικά οι ποδοσφαιριστές από την Supeleague 1 και κάτω είμαστε παιδιά κατώτερου Θεού…

Από τον Μάρτιο όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουμε να παίξουμε επίσημο αγώνα και είμαστε η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που συμβαίνει αυτό!

Η δεύτερη “επαγγελματική” κατηγορία ποδοσφαίρου δεν έχει ξεκινήσει και απλώς καθόμαστε και βλέπουμε άπραγοι και χωρίς κανέναν αρμόδιο να μας έχει προστατεύσει και να προσπαθεί να βρει μια λύση σε αυτό.

Χωρίς τεστ δεν παίζουμε, με τεστ πάλι δεν παίζουμε, θα γίνουν 2 όμιλοι, θα γίνουν 3 όμιλοι, θα γίνουν playoffs. Αυτά και άλλα τόσα έχουμε ακούσει από τις αρχές καλοκαιριού που δηλώνει σε κάποιο μεγάλο βαθμό τον ερασιτεχνισμό παρά τον επαγγελματισμό που πρέπει να μας περιβάλλει σε όλα..

Έχουν σκεφτεί ότι 1000+ οικογένειες ποδοσφαιριστών και όλων των ανθρώπων που απαρτίζουν μια ποδοσφαιρική ομάδα ζει από το ποδόσφαιρο και είναι το επάγγελμα μας; ΟΧΙ! Αναιρούν τις αποφάσεις τους με επιπτώσεις πάνω σε εμάς..

Εκτός και αν εξυπηρετούσαμε κάποια συγκεκριμένα συμφέροντα κάποιων συγκεκριμένων ανθρώπων τότε ναι ίσως να είχαμε ξεκινήσει…

Ίσως καλό θα ήταν να υπάρχει σεβασμός στο πρόσωπό μας αλλά και σε αυτό που πρεσβεύουμε”.

 

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts