ΑΕΛΠινακάς: «Δείξαμε καλά δείγματα σήμερα, είμαι συγκεντρωμένος στην ΑΕΛ»

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/11/pinakas.jpg

Ο σκόρερ της ΑΕΛ στον σημερινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πινακάς, μίλησε στην κάμερα της Nova σχετικά με το ματς, το γκολ του και τις φήμες περί μεταγραφής του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: 

«Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο ματς, ξέραμε τη δυναμικότητα του ΠΑΟΚ, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για να καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ήταν δύσκολος αγώνας, ο ΠΑΟΚ μας πίεσε, είχε μερικές ευκαιρίες, σταθήκαμε και τυχεροί, καταφέραμε πετύχαμε το γκολ και ήταν μια ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς λίγο πριν το τέλος έγινε το πέναλτι και έληξε το ματς ισόπαλο».

Για το γκολ:

«Ήταν μια έμπνευση της στιγμής. Είδα ότι ο Φιλίπ με είδε, βγήκα λίγο έξω από την περιοχή, πήρα τη μπάλα και αποφάσισα να μπω μόνος μου. Μόλις βγήκα μπροστά στο τέρμα είδα τον τερματοφύλακα να πέφτει και αποφάσισα να “σκάψω”.

Είμαστε χαμηλά και είναι δύσκολη η κατάσταση. Πήραμε ένα βαθμό, έχουμε την Τετάρτη ένα πολύ σημαντικό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα συγκεντρωθούμε σε αυτό».

Πιστεύω πως δείξαμε καλά δείγματα σήμερα, δουλέψαμε και μέσα στις γιορτές. Σιγά-σιγά η ομάδα θα γίνεται όλο και καλύτερη».

Για τις φήμες περί μεταγραφής του:

«Σίγουρα είμαι χαρούμενος αλλά δεν ασχολούμαι τόσο πολύ με αυτά. Είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα και στον στόχο που έχουμε. Θα συνεχίσω να δουλεύω για να βοηθάω όσο πιο πολύ μπορώ την ΑΕΛ».

 

Κοινοποιήστε το: