Γ’ ΕθνικήΠανιώνιος: Εξαφανίζεται από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο!

Avatar for Regista Team Regista Team08/06/2021
https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/09/panionios-1.jpg

Η κυβέρνηση πήρε την απόφαση να αποσύρει την τροπολογία για την μεταφορά των χρεών στα φυσικά πρόσωπα και ο Πανιώνιος βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού.
Πανιώνιος: Πρόκειται για μία ανατροπή της τελευταίας στιγμής με την τροπολογία που σχετίζεται με τη μεταβίβαση των χρεών των ποδοσφαιρικών ομάδων προς το Δημόσιο στα φυσικά πρόσωπα.

Η συγκεκριμένη τροπολογία είχε συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο Αυγενάκη και είχε κατατεθεί στη γραμματεία της κυβέρνησης για να τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή εντός του Ιουνίου, αλλά τώρα, ήρθε η απόφαση ΣΟΚ για τον Πανιώνιο σύμφωνα με την οποία αποσύρεται μέχρι νεοτέρας.

Μετά από την παραπάνω εξέλιξη ο Πανιώνιος βλέπει να μπαίνει ταφόπλακα στο όνειρο της επιστροφής στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αυτό γιατί με τα χρέη προς το Δημόσιο ξεπερνάνε τα 8 εκατ. ευρώ και θα τον ακολουθούν όταν θα επιστρέψει ως ΠΑΕ, κάτι που σημαίνει πως αν κάποιος δεν είναι διατεθειμένος να μπει να βοηθήσει, ο Ιστορικός καταδικάζεται στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Με βάση την απόσυρση της τροπολογίας ουσιαστικά ακυρώνεται η όποια αγωνιστική άνοδος του Πανιωνίου από την Γ’ Εθνική, αφού καταλαβαίνει κανείς πως με αυτό το χρέος δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στην Super league 2.

Μετά από αυτή την απόφαση, επίσης, η κυβέρνηση χάνει και τις όποιες πιθανότητες είχε κάποια στιγμή να πάρει πίσω κάποιες από τις οφειλές από τα όποια φυσικά πρόσωπα στα οποία θα μεταβιβάζονταν τα χρέη του Δημοσίου.

Πηγή: sportime.gr

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube

Acio e Banner 1