Απόλλων ΛάρισαςSL2 / FLΠαναγιώτης Μαντζανάς: «Βογκάμε οικονομικά…»

Avatar for Regista Team Regista Team17/12/2020
https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/10/mantzanas-1050-x-700.jpg

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα matchnews.gr έκανε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, Παναγιώτης Μαντζανάς αναφορικά με την κατάσταση την οποία έχει περιέλθει το πρωτάθλημα της Super League 2, την αναμονή και την δυσκολία επιβιώσης των σωματείων μέχρι να ξεκινήσουν(;) και πάλι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά από σχεδόν έναν χρόνο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Μαντζανά, οι παράγοντες έχουν «στεγνώσει» οικονομικά και περιμένουν από την πολιτεία να τους στηρίξει, έτσι ώστε να βγουν από το τέλμα.

Φυσικά, με την υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ), που αφορά, επιστροφή στις προπονήσεις, έγινε το πρώτο βήμα, όμως αυτό δεν φτάνει.

Μιλώντας για το θέμα που έχει προκύψει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, Παναγιώτης Μαντζανάς, ανέφερε: «Η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη και είναι κρίμα για τα παιδιά, όλο αυτό το διάστημα. Συμπάσχουμε στο πρόβλημα της πανδημίας, ωστόσο οι υπεύθυνοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να αρχίσουμε άμεσα. Φυσικά κι έγινε το πρώτο βήμα με την επιστροφή στις προπονήσεις, αλλά πρέπει να ξεκινήσει και το πρωτάθλημα. Ευελπιστώ ότι θα είμαστε σε θέση να αγωνιστούμε στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Κάθε μήνα δίνουμε αρκετά χρήματα και οι υποχρεώσεις μας, είναι πολλές. Καταλαβαίνετε ότι βογκάμε οικονομικά».

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube

Σχετικές Αναρτήσεις