ΒόλοςΟ Ουάρντα έφυγε, ποιος έρχεται;

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/10/warda_regista1.jpg

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να λογίζεται ο Αμρ Ουάρντα, καθώς απομένουν μόνο τα τυπικά για την επιστροφή του στην Τούμπα.

Την μεταγραφή επιβεβαίωσε ο Αχιλλέας Μπέος, αναφέροντας πως “ο ΠΑΟΚ στα πλαίσια των καλών σχέσεων μας τον έδωσε, εγώ δεν μπορώ ηθικά να κάνω κάτι διαφορετικό”.. ανάβοντας ουσιαστικά το πράσινο φως για την επίτευξη του deal. Ο Αιγύπτιος τα πήγε περίφημα στο Βόλο, καθώς σε 9 συμμετοχές σημείωσε 2 γκολ και 1 ασίστ, επιδόσεις που οι κυανέρυθροι καλούνται να ξαναβρούν!

“Εμείς λειτουργούμε με… λέιζερ, είμαστε άλλο επίπεδο” απάντησε ο Αχιλλέας Μπέος, σε ερώτημα για το αν θα αντικατασταθεί ο Ουάρντα, φανερώνοντας τα άμεσα αντανακλαστικά της ομάδας. Ήδη η ενίσχυση στο επιθετικό κομμάτι του Βόλου είχε αποφασιστεί εδώ και καιρό, οπότε δεδομένα αντικατάσταση θα υπάρξει. Το όνομα του Βενεζουελάνου Χοσέ Αλεχάντρο Ρίβας Γκαμπόα “παίζει” γερά στο ρεπορτάζ και συνδέεται με την πιθανή αλλαγή ιδιοκτησίας στην ομάδα, ενώ κι άλλες περιπτώσεις παρακολουθούνται στενά από τους ανθρώπους των κυανέρυθρων το τελευταίο χρονικό διάστημα. Παράλληλα πληροφορίες του regista.gr αναφέρουν πως δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να παραχωρήσει στο Βόλο κάποιον ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού, στο πλαίσιο της επίτευξης του “deal Ουάρντα” ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ουάρντα λοιπόν.. τέλος για το Βόλο, με το ενδιαφέρον πλέον να εστιάζεται στον αντικαταστάτη του Αιγύπτιου..

Κοινοποιήστε το: