ΑΕΛΝικολιάς: «Αν συνεχίσουμε έτσι και πιο παθιασμένα, θα πάμε για μεγάλα πράγματα»

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/10/nikolias-ael.jpg

Σε δηλώσεις στην κάμερα της Nova προχώρησε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Αλέξανδρος Νικολιάς, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ. 

Αναλυτικά δήλωσε: 

«Σε καμία περίπτωση δεν φύγαμε άδειοι, δώσαμε την ψυχή μας, ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε ποιον έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Παλέψαμε πολύ, τρέξαμε πολύ, τακτικά ήμασταν πολύ καλά. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε και να προηγηθούμε, κινδυνέψαμε σε 2-3 φάσεις λόγω της ποιότητας των παικτών του ΠΑΟΚ, είναι λογικό. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να έχεις και την τύχη με το μέρος σου για να πάρεις αποτέλεσμα. Ήμασταν δέκα δευτερόλεπτα πριν πάρουμε τη νίκη, όμως έτσι είναι η μπάλα, στην τελευταία φάση δεχτήκαμε το γκολ.

Δεν τα παρατάμε, δείξαμε σήμερα τι μπορούμε να κάνουμε, δουλειά, μέσα το κεφάλι και πιστεύω πως αν συνεχίσουμε μ’ αυτόν τον τρόπο κι ακόμα πιο παθιασμένα, θα πάμε για μεγάλα πράγματα. Πρώτα απ’ όλα όμως ταπεινότητα.

Τετάρτη παίζουμε με τα Γιάννινα, έφυγε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, σίγουρα θα ήμασταν ευτυχισμένοι άμα παίρναμε το παιχνίδι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε συνηθισμένοι σ’ αυτά, καιρός είναι να συνηθίζουμε και στις νίκες.

Σίγουρα η ομάδα δουλεύει πολύ καλά στις προπονήσεις, μαθαίνουμε και τον νέο μας προπονητή, επιστρέψαν οι τραυματίες και οι τιμωρημένοι και πιστεύω να είμαστε όλοι καλά για να παλέψουμε για τη δύσκολη συνέχεια που έρχεται.

Δεν έχουμε μαζέψει τη συγκομιδή την οποία θέλαμε, σε κάποια παιχνίδια αξίζαμε κάτι παραπάνω, όμως αυτό είναι στα χέρια μας, στα πόδια μας βασικά να ανέβουμε, γιατί είναι κρίμα αυτή η προσπάθεια αυτής της ομάδας, να μην έχει κι αποτέλεσμα βαθμολογικό.»

Κοινοποιήστε το: