Άλλα ΣπορΝίκη Βόλου B.C.: “Επιθυμούμε τη συνέχιση του πρωταθλήματος”

Regista Team24/01/2021
https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/09/nikivolou_bc_registaGR.jpg

barbersalon Avra
Ξεκάθαρα υπέρ της συνέχισης του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής είναι η Νίκη Βόλου κάτι που επεσήμανε για ακόμη μία φορά μέσω ανακοίνωση της.

Aναλυτικά:

Σε απάντηση χθεσινού δημοσιεύματος γνωστής αθλητικής ιστοσελίδας που υπέπεσε την αντίληψη μας, η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου δηλώνει ρητά και απερίφραστα πως επιθυμεί τη συνέχιση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και των υπολοίπων Εθνικών κατηγοριών, καθώς επίσης και των πρωταθλημάτων των τμημάτων υποδομής, βάσει πάντα των υγειονομικών πρωτοκόλλων όπως αυτά οριστούν από την Πολιτεία και με κύριο γνώμονα την υγεία όλων των εμπλεκομένων.

Σύμφωνοι με το παραπάνω είναι προφανώς οι προπονητές και οι αθλητές της Νίκης Βόλου, όπως άλλωστε έχουν κατά καιρούς δηλώσει σε δηλώσεις και συνεντεύξεις τους.

Σε ότι αφορά το δημοσίευμα (επισυνάπτεται στο πρώτο σχόλιο) θεωρούμε ότι είναι ανυπόστατο, καθώς ποτέ δεν ζητήθηκε η γνώμη μας επ’ αυτού και άκαιρο καθώς αναρτήθηκε αυτή την περίοδο που έχει πέσει στο τραπέζι η επανέναρξη έστω και των μεγαλύτερων κατηγοριών στο Ελληνικό μπάσκετ.

Τέλος να επισημάνουμε πως παρόλη την αγωνιστική σύνδεση μεταξύ των τμημάτων υποδομής και της ανδρικής μας ομάδας της Νίκης Βόλου όπως κατά καιρούς αυτή έχει τονιστεί (Κ-21, συμμετοχή παίδων και εφήβων στην ανδρική ομάδα, κοινοί προπονητές, κοινά plays), υπάρχει σαφής ανεξαρτησία σε ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι, μιας και τα όποια έσοδα από την λειτουργία των υποδομών μας, επενδύονται πίσω στα τμήματα των ακαδημιών.

Acio
Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube