ΑΕΛΜπαράνκο: Το ποσό που ξόδεψε η ΑΕΛ για την απόκτησή του

Avatar for Regista Team Regista Team23/12/2020
https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/12/barranco-ael.jpg

Η ΑΕΛ προχώρησε στην αγορά του Αργεντινού με ιταλικό διαβατήριο 23χρονου (13 Μαρτίου 1997) σέντερ φορ Μπρούνο Μπαράνκο από τον Ολυμπιακό Βόλου και όπως αναφέρει η εφημερίδα “Ελευθερία” δαπανήθηκε το ποσό των 50.000 ευρώ για την απόκτησή του. Γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες και η χρηματιστηριακή του αξία είναι 150.000 ευρώ και μάνατζέρ του είναι ένας πρώην παίκτης της ΑΕΛ, ο Λιονέλ Πότσι.

Ανάλογα ποσά δαπάνησε η ΠΑΕ ΑΕΛ το καλοκαίρι για την απόκτηση του Μαϊδανού από την Καβάλα και του Γρηγορόπουλου από τα Τρίκαλα.

Ο Μπαράνκο αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου στις 25 Σεπτεμβρίου χωρίς να προλάβει να καταγράψει επίσημη συμμετοχή. Πριν τον αποκτήσουν οι “ερυθρόλευκοι” αγωνιζόταν για τέσσερα χρόνια στη Φέρο Καρίλ Οέστε (της πρώτης κατηγορίας της Αργεντινής).

Την πρώτη χρονιά έπαιξε με τη δεύτερη ομάδα στη Β’ κατηγορία Αργεντινής, ενώ τα επόμενα τρία χρόνια αγωνίστηκε στην κορυφαία κατηγορία την Primera National. Στην πρώτη κατηγορία κατέγραψε 38 συμμετοχές σε τρία χρόνια (οι 22 ως βασικός) και σημείωσε 5 τέρματα.

Κοινοποιήστε το: