ΒόλοςΜπέος: “Δεσμεύομαι ότι για τα επόμενα χρόνια δε θα ξανασχοληθώ με το ποδόσφαιρο!”

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/08/mpeos_volosnps_regista.jpg

Στον “Βόλος 98,6” φιλοξενήθηκε ο Αχιλλέας Μπέος, με τον πρόεδρο του Βόλου να ενημερώνει τόσο σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων για την πώληση της ομάδας, όσο και για τα δικά του σχέδια και τις φήμες περί εμπλοκής του στον ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

“Ο Βόλος είναι σε μία διαδικασία μεταβίβασης, μέσα από την καρδιά μου μακάρι να γίνει. Έχω πολλές προτάσεις να παραμείνω στο ποδόσφαιρο και είναι λογικό.

Εγώ θέλω να δοθώ 100% στην πόλη του Βόλου, να δημιουργήσω και να γράψω ιστορία. Για να γίνει αυτό πρέπει να αφοσιωθώ στο Δήμο και τίποτε άλλο, ενώ έχω ξαναπεί πως θέλω να φύγω. Ότι ήταν να κάνω με την ομάδα του Βόλου το έκανα, ελπίζω η τελική υπογραφή για τη μεταβίβαση να μπει στα τέλη Φεβρουαρίου, αρχές Μαρτίου.

Το deal θα μπορούσε να χαλάσει επειδή παρήλθε η 25η Ιανουαρίου, όμως επειδή υπάρχει μία οικονομική επιφάνεια στους ενδιαφερόμενους, εγώ θέλω να φύγω και να παρακολουθώ την ομάδα από μακριά. Να ασχολούμαι με τον Μαρινάκη και τον Κούγια; Κουράστηκα, έχω μεγαλώσει και όσες δυνάμεις έχω θα τις αφιερώσω στην πόλη μου.

Σε αυτή τη χρονική στιγμή και για τα επόμενα 2-3 χρόνια δεσμεύομαι ότι δε θα ξανασχοληθώ με το ποδόσφαιρο. Σε 5 και 10 χρόνια ποτέ δε ξέρεις, δεν μπορείς να προβλέψεις το μέλλον.”

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube