Γ’ ΕθνικήΜε το.. δεξί η Αναγέννηση Καρδίτσας, υπέταξε τον Π.Ο. Φήκης!

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/09/asa-1.jpg

Καλύτερο ξεκίνημα στη Γ’ Εθνική δε θα μπορούσε να φανταστεί η Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία νίκησε άνετα 2-0 τον Π.Ο. Φήκης για την πρεμιέρα του 3ου Ομίλου.

Η ΑΣΑ υποδέχτηκε στο ΔΑΚ τους τρικαλινούς και μόλις στο 6′ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Τζέκου. Το παιχνίδι “καθάρισε” νωρίς-νωρίς, καθώς με σουτ του Μπιτέλη έγινε το 2-0 ήδη από το 20΄με τους γηπεδούχους να στέκονται πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και να μην απειλούνται από τη Φήκη.

Στο 55′ ο σκόρερ Μπιτέλης αποβλήθηκε, όμως το αριθμητικό μειονέκτημα δε στοίχησε στην Αναγέννηση, η οποία έφτασε στην άνετη επικράτηση και έδειξε από νωρίς ότι αποτελεί το φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Μιχάλης Ζιώγας): Τσάμης, Μπακρατσάς (88′ Κοντογεώργος), Νίκιτς, Αρχοντής, Κουτρομάνος, Θεολόγης, Μπιτέλης, Ξέρρας (78′ Εκίζογλου), Τζέκος (60′ Γκουγκούδης), Λώττας (89′ Τσιρογιάννης), Χασομέρης.

Π.Ο. Φήκης (Τάκης Ρούσσας): Ράπτης, Γιαννούλας, Γκαντιάς, Δρόσος, Κατσαντώνης, Καλαμάρας, Μπέτσας (56′ Μαντζώρος), Μωραΐτης, Ιωάννου, Διβανές, Νικλητσιώτης.

Κοινοποιήστε το: