Απόλλων ΛάρισαςΜαντζανάς εφ’ όλης της ύλης – Κανένα πρόβλημα αγωνιστικό ακόμη και χωρίς αδειοδότηση

Avatar for Regista Team Regista Team13/10/2020
https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/10/mantzanas-1050-x-700.jpg

Εφ’ όλης της ύλης τοποθετήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, Παναγιώτης Μαντζανάς, μιλώντας στην εκπομπή του Pressing 90.1, Rock n’Sports, με τον Κυριάκο Αποστόλου.

Αφορμή για την επικοινωνία αυτή αποτέλεσε η μη αδειοδότηση σε 1ο βαθμό από την ΕΠΟ, την οποία ο κ.Μαντζανάς χαρακτήρισε μη αναμενόμενη, πριν αναπτύξει το σκεπτικό του για την φετινή σεζόν της ομάδας στην Super League 2.

Συγκεκριμένα είπε:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ: «Όταν απ’ την Επιτροπή Αδειοδότησης προκύπτει αρνητικό αποτέλεσμα που δεν το περιμένεις, υπάρχει ανησυχία. Πιστεύω όμως ότι όλα θα πάνε καλά. Προχωράμε άμεσα σε έφεση και την άλλη εβδομάδα που θα βρεθούμε στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή θα αποδείξουμε ότι είμαστε σωστοί σε όλα. Το πρόβλημα ήταν τυπικό. Εμείς είμαστε τακτοποιημένοι οικονομικά, αλλά ελήφθη υπόψη η αρχική προθεσμία που είχαν δώσει για 30/06 και όχι η παράταση για 20/09. Γι’ αυτό και απορρίφθηκαν αρκετές ομάδες με το ίδιο σκεπτικό. Εμείς πάντως ρυθμίσαμε τις οφειλές μας. Απλά όταν πας σε δικαστήριο κρατάς πάντα μια επιφύλαξη».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: «Σε κάθε περίπτωση δεν θα προκύψει αγωνιστικό ζήτημα. Το θέμα της αδειοδότησης είναι για εμάς καθαρά ηθικό. Με όσα περάσαμε απ’ τον Μάρτιο ως τώρα, χωρίς να πάρουμε καν τις 200.000€ από την ΕΡΤ, είναι κατόρθωμα που είμαστε εντάξει με τις υποχρεώσεις μας ως 31/12/19. Κι υπάρχουν πάντα τα τρέχοντα. Δεν μπορείς να αφήσεις ας πούμε απλήρωτους τους σημερινούς παίκτες και να ασχολείσαι μόνο με τα παλιά. Βρήκαμε όμως την χρυσή τομή μέσα από πανδημίες κι ένα σωρό αναποδιές, να είμαστε τακτοποιημένοι».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ: «Μη αδειοδότηση ωστόσο, για να γνωρίζει κι ο κόσμος, σημαίνει πως μπορούμε να πάρουμε όσους Έλληνες παίκτες έως 25 ετών θέλουμε, το ίδιο και κοινοτικούς και μόλις τρεις άνω των 25 ετών. Εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε πάρει άνω των 25 τους Μόρα, Γκόλια και Μπάλλα. Ο προγραμματισμός μας έγινε ώστε να μην έχουμε αγωνιστικό θέμα ό,τι κι αν συμβεί. Μοναδικό πρόβλημα προκύπτει για την απόκτηση ενός έμπειρου επιθετικού με τον οποίο είχαμε προχωρημένες συζητήσεις. Αν δεν πάρουμε άδεια, θα στραφούμε σε άλλη λύση».

Ο Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε τον Βαγγέλη Μόρα!

ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ: «Με την ΕΡΤ οι συζητήσεις είναι σε τελικό στάδιο. Υπήρξε επαφή και με τον κ.Αυγενάκη και θέλω να πιστεύω ότι τα χρήματα που θα πάρουμε θα είναι τουλάχιστον αντίστοιχα μ’ εκείνα που ήταν να πάρουμε πέρυσι».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΟΧΟ: «Έχουμε αποδείξει ότι θέλουμε και ξέρουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Βλέπουμε καθημερινά τι δουλειά κάνει ο προπονητής μας κι οι συνεργάτες του, έχουμε καλούς παίκτες κι είμαστε βέβαιοι ότι θα παράγουμε και φέτος ως ομάδα ωραίο θέαμα. Στόχος είναι ένας, οι νίκες και στο τέλος θα γίνει το ταμείο».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΟΔΟΥ: «Θα ‘ταν λάθος να πω ότι δεν μας αφορά κάθε βήμα παραπάνω. Αν διαπιστώσουμε κάποια στιγμή ότι έχουμε ωριμάσει κι έχουμε τον κορμό των παικτών που θέλουμε από την Λάρισα, γιατί φέτος έχουμε πολλούς ντόπιους ποδοσφαιριστές, θα φτάσει κι αυτή η στιγμή. Πριν δυο χρόνια δεν καταφέραμε να παίξουμε στο μπαράζ, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι δεν θ’ αργήσει η ώρα να ζήσουμε κι αυτή την εμπειρία της διεκδίκησης ενός μεγάλου ονείρου».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ AEL FC ARENA: «Με τον κ.Πηλαδάκη δεν έχω κάποια επαφή. Μιλάμε με τον κ.Τσακμακίδη, κάναμε μια συμφωνία για τη χρήση του γηπέδου και λογικά την άλλη εβδομάδα θα κάνουμε κι ένα φιλικό ματς στο AEL FC ARENA. Το γήπεδο είναι παλάτι, ένα απ’ τα τρία καλύτερα της χώρας κι είναι τιμή μας να το έχουμε ως έδρα. Δεν ανεβάζει μόνο το πρεστίζ της ομάδας αλλά και όλης της κατηγορίας, που χρόνια ακούμε και βλέπουμε ότι δεν έχει καλά γήπεδα. Δυστυχώς ο κόσμος δεν μπορεί να έρθει, αλλά λόγω γηπέδου κι εγκαταστάσεων πιστεύω πως θα έχουμε πολλά τηλεοπτικά ματς. Θεωρώ όμως ότι εντός του επόμενου μήνα θα επιτραπεί η παρουσία ενός ποσοστού φιλάθλων, που για εμάς θα είναι σημαντικός αριθμός, ακριβώς λόγω της επίσημης χωρητικότητας του γηπέδου. Θα ‘ναι αρκετοί λοιπόν εκείνοι που θα μπορέσουν να χαρούν ωραία μπάλα σ’ ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπου έχουμε πάλι τα φόντα να είμαστε στην 6άδα».

ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΑΠΟΛΛΩΝΑ: «Ως ΠΑΕ πήραμε επίσημη θέση μετά τις δηλώσεις Φωτάκη. Με τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα έχουμε καλή σχέση κι αντιλαμβανόμαστε ότι σε κάθε οικογένεια υπάρχουν και προβλήματα, αφού δεν μπορεί όλοι να ταιριάζουν ή να τα έχουν καλά με όλους. Ακόμα και μετά από ακραίες δηλώσεις, με την κατάλληλη ψυχραιμία, βρίσκεται λύση. Εδώ τα βρίσκουν μεταξύ τους κράτη που βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση, δεν θα μπορέσουμε εμείς να βρούμε άκρη»;

ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΡΑ: «Το επεισόδιο με το Μόρα στα Τρίκαλα πήρε διάσταση γιατί ακριβώς ήταν ο Μόρας. Όλοι ξέρουμε όμως ποιος είναι διεθνώς, ξέρουμε το ήθος του και δεν χρειάζεται να σχολιάζουμε περισσότερα. Ξέρω ποιους παίκτες έχω, ξέρω ποιος είμαι και δεν πρόκειται ν’ ασχοληθώ με οποιονδήποτε λέει οτιδήποτε για τον Απόλλωνα».

Πηγή: pressing.gr

Κοινοποιήστε το: