Γ’ ΕθνικήInterviewsΛάζαρος Κουμπούρας στο regista.gr: “Βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, μακάρι να τελειώσει γρήγορα”

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/11/koumpouras-1050-x-700.jpg

Το regista.gr επικοινώνησε με τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό του Αετού Μακρυχωρίου Λάζαρο Κουμπούρα ο οποίος μας έδωσε την δική του οπτική γωνία όσο αφορά τα νέα δεδομένα με την πανδημία που έχει ξεσπάσει, τον τρόπο που λειτουργεί και προπονείται ένας ποδοσφαιριστής μέσα σε αυτό το διάστημα και φυσικά το πως αντιμετωπίζει ο σύλλογος του Αετού την όλη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Αναλυτικά τα όσα μας τόνισε ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός:

“Σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο αυτό που βιώνει ο κόσμος με τον Κορονοιό σε όλα τα επίπεδα, είτε αυτό αφορά τον αθλητισμό είτε τον επαγγελματικό τομέα, είτε γενικότερα στην ζωή και την καθημερινότητα μας. Στον αθλητικό τομέα η ξαφνική διακοπή σίγουρα σε πηγαίνει πίσω όλο αυτό καθώς ξέρουμε πως αν δεν υπάρχουν οι αγώνες το ποδόσφαιρο ουσιαστικά είναι “νεκρό” ενώ όσο αφορά τον τομέα των προπονήσεων και οι ομαδικές προπονήσεις δεν είναι το ίδιο με τις ατομικές  σε καμία περίπτωση.

Στην ομάδα του Μακρυχωρίου βρισκόμαστε συνέχως σε επικοινωνία με τον προπονητή μας για την ατομική προπόνηση που θα ακολουθήσουμε ο καθένας ξεχωρίστα.

Εύχομαι και ελπίζω όλο αυτό να τελειώσει άμεσα, θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο σωματική και πνευματική και κουράγιο καθώς οι καταστάσεις που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρες.”

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube