Γ’ ΕθνικήInterviewsΚυρίτσης: “Η διακοπή σταμάτησε τη φόρα του Διαγόρα!”

Avatar for Regista Team Regista Team19/11/2020
https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/11/kyritsis_regista-1.jpg

Δηλώσεις στο regista.gr έκανε ο Γιάννης Κυρίτσης.

Ο ποδοσφαιριστής του Διαγόρα αναφέρθηκε στα προβλήματα που δημιουργεί στο ποδόσφαιρο ο κορωνοϊός, στη διακοπή της Γ’ Εθνικής, αλλά και στο “φρένο” που μπήκε στην πορεία της ομάδας του Στεφανοβικείου.

Αναλυτικά η δήλωση του:

“Πιστεύω ότι η διακοπή του πρωταθλήματος μας έκανε τεράστια ζημιά τόσο ατομικά, όσο και ως σύνολο. Σαν ομάδα πιστεύω ότι μας έκοψε τη φόρα που είχαμε, καθώς ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση όλοι οι ποδοσφαιριστές και ψυχολογικά και ποδοσφαιρικά.

Ουσιαστικά καταστρέφεται όλη η δουλειά που έχουμε κάνει από την προετοιμασία έως τώρα για να είμαστε κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί ο κάθε ποδοσφαιριστής να ακολουθεί πιστά το ατομικό πρόγραμμα του προπονητής μας στο διάστημα της καραντίνας, ωστόσο δεν είναι σε καμία περίπτωση το ίδιο με τις κανονικές προπονήσεις της ομάδας.

Ταυτόχρονα στο νέο αυτό lockdown φαίνεται ότι οι αρμόδιοι νοιάζονται μόνο για τις ομάδες της Α’ Εθνικής αποδυναμώνοντας οικονομικά τα ερασιτεχνικά σωματεία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δένουν τα χέρια των ανθρώπων που διοικούν τις ομάδες, επηρεάζοντας έμμεσα και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.”

Επιμέλεια: Στέλιος Τζιουβάκας

Κοινοποιήστε το: