Καραπιάλης: «Δεν μπορούσε να συνεχιστεί η συνεργασία μου με την ΑΕΛ»

AURA TEO
red nose1

«Αποφάσισα επιστρέφοντας στη Λάρισα να συμπορευτώ με το όραμα του διοικητικού Ζήση Ντελόπουλου για τις ομάδες νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ και αναφέρομαι σε αυτές των Κ19 και Κ17 ετών. Δηλαδή των ομάδων που εκτός από ποδοσφαιρικές αξίες σφυρηλατούνται και χαρακτήρες.

Μετά την παραίτηση του Ζήση Ντελόπουλου δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία μου με τα συγκεκριμένα τμήματα, αλλά εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα βήματα προόδου που κάναμε να συνεχιστούν. Κάναμε κάτι καλό και οργανωμένο σε υγιή πρότυπα και αφήσαμε μια παρακαταθήκη ώστε να μην γυρίσουμε σε παρελθούσες εποχές αναξιοκρατίας και συνθηκών ποδοσφαιρικής και σωματικής ταλαιπωρίας, εποχές τότε που πενήντα άτομα έμπαιναν σε ένα πούλμαν και με ένα σάντουιτς γυρνούσαν σε όλη την Ελλάδα.

Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι η μεγάλη ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της και οι ομάδες νέων ναι είναι ομάδες παραγωγής ταλέντων, που κάθε χρόνο θα προσφέρουν έμψυχο δυναμικό. Στην προσπάθεια που συμμετείχα για το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα των νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ βρήκα συνοδοιπόρους και τους ευχαριστώ θερμά τον γιατρό Γιώργο Μπασδέκη, τον φυσικοθεραπευτή Γιώργο Ζαχαρή και τον φροντιστή της μεγάλης ομάδας Κώστα Τσαρέα. Αυτούς τους ανθρώπους τους ευχαριστώ θερμά γιατί βλέπουν ενιαία την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά και ποδοσφαιρικά το 2022 να γεννήσει ποδοσφαιρικά ταλέντο με γνώμονα τη δικαιοσύνη και την αξιοκρατία», ανέφερε με δήλωση του στην «Ελευθερία» ο Βασίλης Καραπιάλης.

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts