ΑπόψειςΚαι εγένετο… regista.gr

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/08/regista.jpg

Regista λοιπόν… Δηλαδή ο παίκτης που αγωνίζεται στο κέντρο, κόβει, οργανώνει, μοιράζει, ή αλλιώς κινεί τα νήματα. Το λεγόμενο 8άρι. Ίσως η πιο κομβική θέση για την εύρυθμη λειτουργία μιας ομάδας.

Ευρισκόμενοι κι εμείς στη θέση.. regista, στο κέντρο της Ελλάδος, τη Θεσσαλία, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα η οποία θα κινεί τα νήματα, θα ενώνει την άμυνα με την επίθεση, τον νότο με τον βορρά, αλλά και θα “μοιράζει”, θα πασάρει στο κέντρο..

Σκοπός μας να σας ενημερώνουμε έγκαιρα και έγκυρα για τα ποδοσφαιρικά και όχι μόνο δρώμενα της Θεσσαλίας και, εί δυνατόν, της χώρας. Χωρίς χρωματισμούς, φανατισμούς, αλλά μόνο με την αγνή αγάπη μας για τον αθλητισμό.

Τα σχόλιά σας καλοδεχούμενα, άλλωστε αυτά είναι που θα μας διορθώσουν και θα μας κάνουν καλύτερους, αρκεί βέβαια να είναι καλοπροαίρετα και μέσα στο πλαίσιο του “ευ αγωνίζεσθαι”.

Από πλευράς μου και εκ μέρους όλης της ομάδας του Regista, θέλω να ευχηθώ καλή αθλητική χρονιά, πρωτίστως με υγεία, το βασικότερο αγαθό που έχουμε όλοι μας ανάγκη, ιδιαίτερα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε..

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube

Σχετικές Αναρτήσεις