ΤρίκαλαΙκανοποίηση για την πορεία της προετοιμασίας του ΑΟΤ

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/12/aot.jpg

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία του Α.Ο Τρίκαλα, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές, να βρεθούν σύντομα στην απαιτούμενη φυσική κατάσταση, έως την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές. ‘Εχουμε διανύσει μία εβδομάδα από την επανέναρξη των προπονήσεων και οι κυανέρυθροι αρχίζουν να βρίσκουν τα πατήματά τους, ωστόσο, το διάστημα μέχρι το τέλος των γιορτών θα είναι καθοριστικό, καθώς θα υπάρξει περαιτέρω ένταση στις προπονήσεις και επίσης είναι πολύ βασικό η αύξηση των ρυθμών να μην επιφέρει κάποιον τραυματισμό.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης και οι συνεργάτες του, γνωρίζουν το πως θα φέρουν τους ποδοσφαιριστές στη φυσική και αγωνιστική κατάσταση που πρέπει έως την έναρξη του πρωταθλήματος, ακόμη και αν αυτή πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιανουαρίου που είναι και το πιο αισιόδοξο σενάριο.

Μιλώντας με κάποιον ποδοσφαιριστή ή επαγγελματία γυμναστή, η απάντηση που θα λάβεις είναι ότι δεν πρόκειται οι ομάδες της SL2 με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος να έρθουν στο βαθμό ετοιμότητας που ήταν στις αρχές Νοεμβρίου, όταν και σταμάτησαν οι προπονήσεις.

Θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να συμβεί αυτό.
Αυτό όμως ισχύει για όλες τις ομάδες, οπότε όσες αυτό το διάστημα γυμναστούν συστηματικά θα έχουν προφανώς το προβάδισμα έναντι των υπολοίπων.

‘Οπως έχουμε ξαναγράψει ο Α.Ο Τρίκαλα έτσι και αλλιώς αναμένεται να έχει ένα πλεονέκτημα, λόγω χαμηλού μέσου όρου ηλικίας , έναντι άλλων ομάδων.

Ικανοποίηση Χαραλαμπίδη-Σαμολαδά

Από κει και πέρα, υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση στον Απόστολο Χαραλαμπίδη από τη διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις, δείγμα και της μεγάλης δίψας τους να επιστρέψουν στους αγωνιστικούς χώρους.
Το ίδιο ισχύει και για το γενικό διευθυντή Νίκο Σαμολαδά που διαπιστώνει ότι οι “κυανέρυθροι” εμφανίζονται αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τη φετινή σεζόν ότι τους αναλογεί στο πρωτάθλημα της SL2.

Λευκό απουσιολόγιο

Επίσης, είναι πολύ θετικό το γεγονός, ότι από την έναρξη των προπονήσεων , εδώ επτά ημέρες, όλοι οι ποδοσφαιριστές δίνουν κανονικά το παρόν στις προπονήσεις και έως τώρα δεν έχει υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού, δείγμα του ότι υπήρξε μία ομαλή προσαρμογή για τους παίκτες του ΑΟΤ στο νέο πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Πραγματοποιήθηκαν τα εβδομαδιαία τεστ κορωνοιού

Εξάλλου, την Τρίτη αναμενόταν να πραγματοποιηθούν, για δεύτερη φορά τα προβλεπόμενα τεστ κορωνοιού του Α.Ο Τρίκαλα.
Το σημαντικό αυτό κομμάτι, έχει αναλάβει ο γνωστός Μικροβιολόγος κ. Θεόδωρος Χήρας, ενώ τα συγκεκριμένα τεστ, έχει κανονιστεί να διεξάγονται κάθε Τρίτη.

Πηγή: trikalascore

Κοινοποιήστε το: