Γ’ ΕθνικήΗρακλής: ‘Καμία συμφωνία με την Τρίγλια – Θα κινηθούμε νομικά αν…’

https://regista.gr/wp-content/uploads/2021/02/iraklis-1.jpg

Στη διάψευση των δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να έχει δώσει τα χέρια με την ομάδα της Τρίγλιας για την εξαγορά του Α.Φ.Μ. της ομάδας της Χαλκιδικής, προχώρησε με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ηρακλή.

Eπίσης επισήμαν ότι εάν υπάρξει αντίστοιχο δημοσίευμα που θα εμπλέκει το σύλλογο σε τέτοιες διεργασίες το λόγο θα έχει το νομικό τμήμα του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του Γ.Σ Ηρακλής αναφέρει:

«Παρά την πρόσφατη ανακοίνωση του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ όπου ανέφερε ότι δεν υπάρχει συμφωνία με κανένα άλλο αθλητικό σύλλογο, επαναλαμβάνονται δημοσιεύματα που παρουσιάζουν ακόμα και όρους συμφωνίας με άλλες ομάδες. Αυτή τη φορά γίνεται συγκεκριμένη αναφορά για άλλη μια ποδοσφαιρική ομάδα, κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η παροχή τέτοιων πληροφοριών δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για τον σκοπό που δημοσιεύονται και μόνο λανθασμένες εντυπώσεις δημιουργούν για τον Ηρακλή και το μέλλον του, αλλά και για τις άλλες ομάδες.
Για τελευταία φορά ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ επαναλαμβάνει πως, όταν θα υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη για το μέλλον του ποδοσφαίρου στον σύλλογο μας ,ο φίλαθλος κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ θα ενημερωθεί με σχετική ανακοίνωση από το ΔΣ του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και μέσω της γενικής συνέλευσης.
Την επόμενη φορά θα αναλάβει δράση το νομικό επιτελείο του συλλόγου μας. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας, όμως επιτρέψτε μας να ορίζουμε εμείς το μέλλον μας και όχι εσείς μέσα από κακόβουλα και κατευθυνόμενα δημοσιεύματα».

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube

Acio e Banner 1