“Ετοιμαστείτε για ματσάρες στην SL2, μπορεί να τελειώσει μετά τις 19/5 η FL!”

AURA TEO
red nose1

Στον Focus FM φιλοξενήθηκε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο οποίος αναφέρθηκε στην εκκίνηση της Super League 2, αλλά και στα επόμενα βήματα για τις δύο μικρές κατηγορίες:

«Ευχαριστώ όλους, από τον Πρωθυπουργό έως και τους λοιμωξιολόγους, που επιτέλους αποδέχθηκαν το αίτημα των ομάδων και αρχίζει το πρωτάθλημα της SL2 στις 16 Ιανουαρίου. Οι ομάδες είναι έτοιμες, γιατί προετοιμάζονται… τρεις μήνες!

Έχουν κάνει όλα τα τεστ και είναι όλα αρνητικά, άρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και φυσικά θα ακολουθήσουν πιστά τις εντολές των λοιμωξιολόγων και τα υγειονομικά μέτρα στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι ομάδες είναι πάρα πολύ καλές, θα γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ετοιμασθείτε να δείτε μεγάλα παιχνίδια στην ΕΡΤ3, η οποία θα τα μεταδίδει. Μπορούμε να παίζουμε και Παρασκευή, Σάββατο Κυριακή, αλλά και Τετάρτη, για τις ανάγκες του προγράμματος, αλλά και τις τηλεοπτικές, είμαστε έτοιμοι. Ευχαριστούμε όλους για την απόφαση να αγωνιστούν οι ομάδες στη δεύτερη κατηγορία και υπόσχονται σπουδαίο θέαμα, θα δείτε ματσάρες.

Περιμένουμε την απόφαση των λοιμωξιολόγων για να αρχίσουν προπονήσεις οι ομάδες. Η FL δεν έχει διεθνείς παίκτες, άρα μπορεί να επεκταθεί και μετά τις 19 Μαϊου, που πρέπει να τελειώσουν τα πρωταθλήματα. Κι αυτή η κατηγορία θα αρχίσει, είμαστε αισιόδοξοι».

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts