Γ’ ΕθνικήΕνημέρωση του Ηρακλή Λάρισας για το παιχνίδι με τον ΑΟ Σελλάνων

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/10/iraklis_regista-1.jpg

Με ανακοίνωση του ο Ηρακλής Λάρισας ενημερώνει ότι στην αναμέτρηση με τον ΑΟ Σελλάνων δεν θα επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων στο γήπεδο και η θύρα του γηπέδου θα παραμείνει κλειστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Ηρακλής Λάρισας με σκοπό την τήρηση των διατάξεων του υγειονομικού πρωτοκόλλου όπως αυτό ισχύει από σήμερα που ο Νομός Λάρισας εισήλθε στην πορτοκαλί ζώνη και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους φιλάθλους του Νομού ενημερώνει ότι κατά την αυριανή αναμέτρηση του Ηρακλή Λάρισας με τον Α.Ο. Σελλάνων στο γήπεδο της Νεάπολης Α, δεν θα επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων στο γήπεδο και η θύρα του γηπέδου θα παραμείνει κλειστή.

Βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου στο γήπεδο μπορούν να εισέλθουν μόνο οι αποστολές των δύο ομάδων και οι αξιωματούχοι του αγώνα.

Τέλος μετά το από 22/10/2020 δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ.Ν.Λάρισας με το οποίο ορίζεται ρητά ότι υπεύθυνη για τις διαπιστεύσεις είναι η τοπική Ένωση, παρακαλούμε όλους τους δημοσιογράφους που θέλουν να εισέλθουν στο γήπεδο της Νεάπολης και να καλύψουν δημοσιογραφικά το παιχνίδι να λάβουν την απαραίτητη διαπίστευση.

Ευχαριστούμε όλους για την κατανόησή σας

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. του Ηρακλή Λάρισας

Ιωακείμ Λάμπρος

Πρόεδρος Δ.Σ.

Λάρισα 24/10/2020

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube