Απόλλων ΛάρισαςΓράφας: Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί

Regista Team28/12/2021
https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/10/Grafas-1.jpg

barbersalon Avra

Οι δηλώσεις του έμπειρου προπονητή του Απόλλωνα Λάρισας στην εφημερίδα «Ελευθερία» για τη δύσκολη συνέχεια των Θεσσαλών στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Στόχος των «κυανολεύκων» από δω και πέρα (αρχής γενομένης από το ματς της Τετάρτης) είναι να καλυφθεί το χαμένο βαθμολογικό έδαφος, προκειμένου η ομάδα να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να μπει σε τροχιά επίτευξης του βασικού της στόχου που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Όπως επισήμανε ο νέος τεχνικός των Θεσσαλών Θωμάς Γράφας, τα πράγματα σίγουρα είναι δύσκολα, ωστόσο ο Απόλλωνας διαθέτει το σθένος και την ποιότητα να πετύχει αυτό που θέλει, αρκεί να διορθωθούν κάποιες αδυναμίες που εντοπίστηκαν.

«Μέσα σ’ αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκομαι στον Απόλλωνα δουλεύουμε πάνω σε κάποια πράγματα, στα οποία η ομάδα παρουσιάζει ορισμένες αδυναμίες και αναφέρομαι κυρίως στο κομμάτι της τακτικής.

Παράλληλα γίνονται σωστές και μεθοδευμένες κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας σε συγκεκριμένες θέσεις, ούτως ώστε να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μέχρι τώρα πάντως πρέπει να τονίσω ότι είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, την όρεξη για δουλειά και τον ζήλο που επιδεικνύουν».

-Μιλήσατε για ενίσχυση άρα αναμένονται μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο…
«Ναι, θα γίνουν μεταγραφικές κινήσεις, αλλά ακόμη δεν μπορούμε να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα. Εκείνο που μπορώ να πω αυτήν τη στιγμή είναι ότι οι κινήσεις αυτές θα αφορούν στο μεσοεπιθετικό κομμάτι».

-Εκτός από τις μεταγραφές θα γίνουν και αποδεσμεύσεις παικτών;
«Προς το παρόν δεν έχουμε κάτι τέτοιο στο μυαλό μας. Είναι κάτι που θα το δούμε στη συνέχεια. Αυτό που πρωτίστως μας ενδιαφέρει αυτήν τη στιγμή είναι το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Πιερικό».

-Μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε ως έναν ακόμα τελικό ή είναι νωρίς για κάτι τέτοιο;
«Δεν θέλω να μπω σε τέτοιους χαρακτηρισμούς, αλλά είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε για να κοιτάμε με αισιοδοξία τη συνέχεια. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Όλα τα παιχνίδια στην κατηγορία είναι επικίνδυνα και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα που φέρνουν οι ομάδες που λέγονται τα φαβορί. Δυσκολεύονται πάρα πολύ. Επομένως πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

-Ποια είναι η πρώτη σας προτεραιότητα;
«Πρώτη προτεραιότητα για μένα είναι η γρήγορη βελτίωση σε ορισμένα αγωνιστικά κομμάτια, ώστε η ομάδα να μαζεύει βαθμούς για να πετύχει τον στόχο της και πιστεύω ότι θα πετύχει τον στόχο της. Αυτό άλλωστε είπα την πρώτη ημέρα στους ποδοσφαιριστές.
Ο Απόλλωνας αδικεί τον εαυτό του σύμφωνα με την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει και τις δυνατότητες που έχει σαν ομάδα. Ήδη η ομάδα έχει χάσει βαθμολογικό έδαφος και πρέπει να το αναπληρώσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Acio
Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube