Απόλλων ΛάρισαςInterviewsΓιάννης Μάγγος στο regista.gr: “Έχουμε γίνει μια “οικογένεια”, θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι όταν πρέπει”

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/10/maggos-1050-x-700.jpg

Ο κοουτς του Απόλλωνα Λάρισας Γιάννης Μάγγος λίγο πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος της νέας αγωνιστικής σεζόν στην Superleague 2 μίλησε στο regista.gr για την έως τώρα πορεία της προετοιμασίας, τον τρόπο λειτουργίας του νέου Απόλλωνα Λάρισας, τους στόχους και το όνειρο της οικογένειας ομάδας που σιγά σιγά παίρνει σάρκα και οστά στην ομάδα της Λάρισας.

Συγκεκριμένα ο κ. Μάγγος μας τόνισε αναφορικά με την έως τώρα εξέλιξη της προετοιμασίας:

“Η προετοιμασία κυλά φυσιολογικά και υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την διάθεση των παιδιών, για τον ζήλο που δείχνουν και για το γεγονός ότι καθημερινά βελτιώνονται όλο και περισσότερο.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί στο γήπεδο της ομάδος μας στην Φιλιππούπολη και είμαι πεπεισμένος ότι θα είμαστε απολύτως έτοιμοι όταν πρέπει.”

Για το γεγονός ότι μέχρι στιγμής υλοποιείται με μεγάλη προσήλωση ο στόχος της ομάδος – οικογένειας με πυρήνα ποδοσφαιριστών από τον Νομό Λάρισας:

Ήταν εξ αρχής ένα όραμα που είχαμε όλοι στον σύλλογο, ο πρόεδρος, το Δ.Σ., εγώ και όλο το τεχνικό επιτελείο. Είναι πραγματικά σημαντικό ότι έχουμε καταφέρει σε τόσο άμεσο χρονικό διάστημα να πετύχουμε αυτή την δημιουργία σχέσης μεταξύ των παιδιών και πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει παίξει η παρουσία του Βαγγέλη Μόρα.

Μαζί με τα παιδιά που είναι επί σειρά ετών στην ομάδα και με τους νέους ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν όμως πολύ καλά την δυναμική και την ιστορία του Απόλλωνα έχουμε συνθέσει ένα γκρουπ που πραγματικά είναι οικογένεια.”

Αναφορικά με τους στόχους του Απόλλωνα Λάρισας την φετινή σεζόν:

“Ο Απόλλων την φετινή σεζόν, είχε θέσει ως αρχικό στόχο την δημιουργία ομάδος “οικογένειας”, αυτό όπως φαίνεται το πετυχαίνουμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό.

Πλέον στόχος μας είναι να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο, να δουλέψουμε σκληρά και να φτάσουμε στην εξάδα των Playoff.

Φέτος όλα είναι ιδανίκα και πρέπει να κάνουμε τεράστια προσπάθεια όλοι μας ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.”

Ενώ αναφορικά με την δυναμική του πρωταθλήματος τόνισε:

“Θεωρώ ότι φέτος θα είναι ένα τρομερά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, πραγματικά και οι 12 ομάδες δείχνουν ότι θα είναι πολύ ποιοτικές, εύχομαι να ολοκληρωθεί φυσιολογικά το πρωτάθλημα και να είμαστε όλοι υγιείς.”

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube