Γ’ ΕθνικήΒαβίτσας για Γ’ Εθνική: “Οι μισές ομάδες δεν πρόκειται να κατέβουν στο πρωτάθλημα”

https://regista.gr/wp-content/uploads/2021/02/vavitsas.jpg

Στην τηλεοπτική εκπομπή της TV10 «η εξέδρα της Δευτέρας» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Α.Σ Μετέωρα Κώστας Βαβίτσας.

Ο κ. Βαβίτσας σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις με την απόφαση της ΕΠΟ για επανεκκίνηση της Γ’ Εθνικής στα τέλη του επόμενου μήνα, αναφέρθηκε για τις οικονομικές δυσκολίες, αλλά και το θέμα του νέου τεχνικού, που όπως είπε θα ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα. Aναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Βαβίτσας:

-Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στις 28 Μαρτίου:

Αυτό διάβασα και εγώ μόλις τώρα, και περιμένουμε την τελική ανακοίνωση για να δούμε με ποιες συνθήκες θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

-Για τα δύσκολα δεδομένα επανεκκίνησης λόγω της μεγάλης απραξίας και πως βλέπουν την κατάσταση οι ομάδες της Γ’ Εθνικής:

Χθες είχαμε μία επικοινωνία με άλλη ομάδα του ομίλου μας και ο πρόεδρός της μου είπε χαρακτηριστικά ότι οι δύο από τις τέσσερις ομάδες του νομού σκέφτονται να μην κατέβουν καθόλου. Αν κάνουν οι ομάδες τα τεστ και αν γίνονται αγώνες συνεχώς Κυριακή-Τετάρτη είναι πολύ δύσκολο να παίζουν οι ομάδες από οικονομικής άποψης.

-Για το ότι οι ομάδες θα αγωνίζονται συνεχώς και μέχρι το κατακαλόκαιρο:

Το πιο σημαντικό είναι ότι θα παίζουν οι ομάδες χωρίς κόσμο. Γιατί τα μοναδικά έσοδα που έχει η κατηγορία είναι από τις διαφημίσεις και τα εισιτήρια που τώρα δε θα υπάρχουν. Είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσουν όλες οι ομάδες.

-Για το τι θα πράξουν τα Μετέωρα:

Θα περιμένουμε την τελική ανακοίνωση να δούμε τι θα κάνουμε. Εάν γίνουν έτσι όπως τα λέει οι μισές ομάδες από κάθε όμιλο δε θα κατέβουν. Τι πρωτάθλημα θα γίνει μετά με 5 ομάδες

-Για το δικό του σκεπτικό και αν μπορεί να σηκώσει ο ίδιος αυτό το οικονομικό βάρος:

Μέχρι στιγμής η απόφαση είναι να κατέβουμε. Τώρα αν θα κατέβουμε κανονικά ή με κάποια άλλα μικρά παιδιά δεν το ξέρω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κατέβουμε. Να δούμε τις εξελίξεις , ποιος θα αναλάβει τα τεστ κορωνοιού, αν είναι ο δήμος ή περιφέρεια και μετά βλέπουμε και κάνουμε.

-Για τα έξοδα κάθε ομάδας με βάση και τα υποχρεωτικά τεστ κορωνοιού:

Μία ομάδα θα χρειαστεί το λιγότερο 1500 ευρώ την εβδομάδα. Με τα τεστ, τη διαιτησία, μετά ξανά τεστ και λεωφορείο για μετακίνηση.

-Για το σκεπτικό των ποδοσφαιριστών για την επόμενη μέρα:

Οι ποδοσφαιριστές ανυπομονούν να ξεκινήσουν οι προπονήσεις, απ’ότι έχω μιλήσει.

-Για το θέμα του νέου προπονητή της ομάδας:

Εχω κάνει συζητήσεις με προπονητές, υπάρχουν πολλές προτάσεις, αλλά είναι δύσκολο να έρθει ένας προπονητής που δε κατάγεται από εδώ κοντά. Οπότε πάμε στη λύση ενός Τρικαλινού ή Καλαμπακιώτη τεχνικού.

-Για το αν υπάρχει κάποιο φαβορί :

Ακόμα δεν έχουμε μιλήσει, αλλά κατά 80% υπάρχει φαβορί. Θα κάνουμε μία κουβέντα μέσα στην εβδομάδα. Οπότε μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε την ανακοίνωση του νέου προπονητή.

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube