Απόλλων ΛάρισαςΑπόλλων Λάρισας: Βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα για τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/08/apollwn-1.jpg

Το φιλικό παιχνίδι του Απόλλωνα Λάρισας με τον Αλμυρό ήταν ουσιαστικά ένα “δοκιμαστικό τεστ” για πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που δοκίμασε ο προπονητής του Απόλλωνα Γιάννης Μάγγος με σκοπό να δει την ετοιμότητα τους, τα στοιχεία τους και να καταλήξει ως προς το ποιοι και πόσοι εξ αυτών θα συνεχίσουν να προπονούνται και να δοκιμάζονται στην ομάδα της Λάρισας.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας μετά και το φιλικό παιχνίδι ο κόουτς του Απόλλωνα κατέληξε στο να διατηρήσει στην προετοιμασία και τις δοκιμές τρεις από τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα με τον Απόλλωνα Λάρισας θα συνεχίσουν να δοκιμάζονται ο Γιάννης Μπαλογιάννης ο οποίος αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου, ο Κώστας Κορομηλάς ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και έχει συνεργαστεί και για δυο χρόνια με τον κ. Μάγγο στην Ιεράπετρα και ο Χρήστος Καλούσης επίσης κεντρικός αμυντικός.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι νεαροί και Λαρισαίοι κάτι το οποίο όπως τόνισε ο κ. Μάγγος είναι ένα σημαντικό στοιχείο καθώς στόχος τόσο της Διοίκησης όσο και προσωπικός είναι να υπάρχει έντονο το Λαρισινό στοιχείο στην ομάδα της Φιλιππούπολης.

Για το φιλικό ο κ. Μάγγος τόνισε:

«Ήταν ένα παιχνίδι δοκιμών γι’ αυτό και δεν χρησιμοποιήθηκαν από την αρχή οι βασικοί παίκτες, ήθελα να δω τα νέα παιδιά και να δώσω σ’ αυτά χρόνο συμμετοχής προκειμένου να βγάλω κάποια συμπεράσματα. Πιστεύω ότι έχω κατασταλάξει σε κάποια πράγματα. Δεν έχει σημασία το τελικό αποτέλεσμα. Σίγουρα εάν ξεκινούσαμε το παιχνίδι με τους βασικούς το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό».

Την Πέμπτη στις 18:00 ο Απόλλων Λάρισας θα υποδεχθεί στο γήπεδο Φιλιππούπολης τον Ολυμπιακό Βόλου στο δεύτερο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας του.

 

Κοινοποιήστε το: