ΑΕΛSuper League 1Απορρίφθηκε η αγωγή Κούγια κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ!

https://regista.gr/wp-content/uploads/2021/01/melissanidiskougias-1050-x-700.jpg

Απορρίφθηκε ως απαράδεκτη η αγωγή του Αλέξη Κούγια κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Η διαμάχη των δύο πλευρών είχε να κάνει με την δήλωση του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2018 ως…«μαϊμού».

Η εκδίκαση είχε γίνει στις 15 Οκτωβρίου του 2020 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών και την είχε ακολουθήσει ανακοίνωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, στην οποία είχε υποστηρίξει πως είχε «διαλύσει» την υπεράσπιση της ΠΑΕ ΑΕΚ, τους οποίους χαρακτήριζε και «κακόμοιρους».

Αξίζει να σημειωθεί πως η αγωγή απορρίφθηκε και για τον τυπικό λόγο πως δεν είχε στείλει εξώδικο ως όφειλε, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ, στην οποία είχε αναρτηθεί η σχετική ανακοίνωση.

Η αγωγή κρίθηκε ως απαράδεκτη λόγω της μη τήρησης της παρ. 5 του νόμου 1178/1981, όπως ισχύει μετά την αντικατάσταση της από το άρθρο 37, παρ.2 του νόμου 4356/2015. Την ένσταση της ακυρότητας είχε καταθέσει η δικηγόρος της ΠΑΕ ΑΕΚ στην εκδίκαση, κ. Έλλη Ρίζου. Η αγωγή απορρίφθηκε και το δικαστήριο καταδίκασε και τον ενάγοντα στα δικαστικά έξοδα των εναγόμενων, ύψους περίπου 1100 ευρώ. Στην εκδίκαση είχε παρασταθεί αυτοπροσώπως εναντίον της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο κ. Αλέξης Κούγιας.

πηγή: metrosport

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube

Acio e Banner 1