ΤρίκαλαΑπαντά στην πρόταση Λάλα για το 50% των μετοχών ο Αϊβάζογλου!

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/08/aivazoglou_regista.jpg

barbersalon Avra

Σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalascore oι δικηγόροι του Ηλία Αιβάζογλου και του Χρήστου Λάλα φαίνεται ότι έχουν επικοινωνήσει μεταξύ τους, όσον αφορά το αίτημα του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ να εξαγοράσει το ποσοστό που κατέχει αυτή τη στιγμή ο πρόεδρος, δηλαδή το άλλο 50% των μετοχών.

Η συνεργασία των δύο νομικών επιτελείων είναι πολύ καλή, όπως συνέβη και πριν λίγο καιρό, όταν ο Λάλας μπήκε ως συμμέτοχος αποκτώντας το ήμισυ των μετοχών. Ο Ηλίας Αιβάζογλου αναμένεται μέχρι αύριο να επιστρέψει από τις διακοπές του και από Δευτέρα θα απαντήσει στην πρόταση του Χρήστου Λάλα.

Αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ενώ ίσως η επιθυμία του προέδρου του ΑΟΤ να απεμπλακεί οριστικά από την ομάδα,ίσως να γείρει την πλάστιγγα υπέρ της πώλησης του μεριδίου του. Σημαντικό ρόλο πάντως θα παίξει και το οικονομικό κομμάτι και το κατά πόσο θα υπάρξει εκεί προσέγγιση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σε περίπτωση, πάντως που ο Ηλίας Αιβάζογλου απαντήσει αρνητικά ίσως να αναζητηθεί άλλος τρόπος συνδιοίκησης μεταξύ των δύο μεγαλομετόχων, που θα αφορά τις αρμοδιότητες και πρωτοβουλίες άλλων ατόμων μέσα στην ομάδα.

Acio
Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube