ΤρίκαλαΑπίστευτο ban στον ΑΟΤ – Γι’ αυτό δεν μπορεί να εκδώσει νέα δελτία

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/10/PERLIESHI.jpg

barbersalon Avra

Νέοι μπελάδες για τον ΑΟ Τρίκαλα που δημιουργήθηκαν πάντως επί των ημερών της τωρινής διοίκησης. Μπελάδες ύψους 147,500 € που θα πρέπει είτε να διακανονιστούν ή να εξοφληθούν άμεσα ώστε ο ΑΟ Τρίκαλα να μπορέσει να εκδώσει νέα δελτία.

Σύμφωνα με την ΦΙΦΑ που μεταβίβασε τα στοιχεία στην ΕΠΟ στην πρώην ομάδα του νεαρού τερματοφύλακα του ΑΟΤ Αρμάντο Περλέσι (φωτό) στην Αλβανία επιδικάστηκε ποσό 112.575 € που αφορά στα τροφεία του παίκτη που πρέπει να καταβάλλουν οι “κυανέρυθροι”. Το ερώτημα είναι αν στα Τρίκαλα το γνώριζαν αυτό όταν τον απέκτησαν πέρυσι το καλοκαίρι με τον νεαρό πορτιέρο να παίρνει συνολικά πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα της SL 2 ενώ παραμένει και φέτος στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Περλέσι τουλάχιστον έπαιξε και είναι περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Πιο παλαβή είναι η περίπτωση του Ελβετού με Αφρικανικές ρίζες Τιμοτέ Γκιντεκέ. Ο 22χρονος εμφανίστηκε το καλοκαίρι στα Τρίκαλα επί των ημερών του επενδυτή απο την Γερμανία και όπως προκύπτει τώρα υπέγραψε και παχυλό συμβόλαιο. Ο παίκτης που έφυγε απο τα Τρίκαλα, χωρίς να παίξει ούτε σε φιλικό. προσέφυγε στην ΦΙΦΑ και έραψε ένα “κουστούμι” 35.000 € (!!!) για τον ΑΟΤ.

Εδώ είναι φανερό ότι κάποιοι εγκλημάτισαν σε βάρος του ΑΟΤ υπογράφοντας ένα τέτοιο συμβόλαιο με παίκτη που όσο και αν ψάξαμε δεν τον έχουμε βρει να έχει παίξει κάπου…

Από την ΠΑΕ παρακολουθούν τις εξελίξεις με τον Ηλία Αϊβάζογλου να είναι διατεθειμένος να προχωρήσει να συμφωνίες και διακανονισμούς ώστε να αρθεί το “ban” για τα Τρίκαλα. Την ίδια ώρα μάλλον θα πρέπει να νιώθει και οργισμένος γι΄αυτούς που φόρτωσαν την ομάδα και τον ίδιο με ένα τέτοιο ποσό…

πηγή: sportrikala

Acio
Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube