ΑΕΛΑπάντηση Κούγια στην Ερασιτεχνική: “Πολύ βιάζεστε και γράφετε για μαύρες σελίδες, ίσως έχετε συνηθίσει από το παρελθόν”

Avatar for Regista Team Regista Team07/02/2021
https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/10/kougias-1050-x-700.jpg

H “κόντρα” μεταξύ Αλέξη Κούγια και Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ καλά κρατεί.

Αναλυτικά η δήλωση του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ:

Πολύ βιάζεστε και γράφετε για μαύρες σελίδες και εκτίθεστε, ίσως έχετε συνηθίσει από το παρελθόν.

Τώρα που είδα τα ονόματα, γιατί δεν τα ήξερα, που αποτελούν το Δ.Σ. της ερασιτεχνικής κατάλαβα ποιος θα αγοράσει την ΑΕΛ το καλοκαίρι.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που συμμετέχουν στο Δ.Σ., οι μεγάλοι επιχειρηματίες κα Τσακνάκη, κος Τσακνάκης και ο Βαλιάκος, για τον τελευταίο έμαθα ότι έχει μεγαλώσει ο κύκλος εργασιών του και θα πάρει το 30% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, γιατί πλέον εμβολιάζει τρείς σκύλους και δύο γάτες την ημέρα, το άλλο 30% θα το πάρει ο Νάκας, που έμαθα ότι εισπράττει ενοίκιο 1500€ το μήνα και επειδή είναι λιτοδίαιτος του μένουν τα 1499€ και δεν έχει που να τα χαλάσει.

Το άλλο 10% θα το πάρει η κα Παπαχαραλάμπους που εισπράττει 3000€ μισθό από την ερασιτεχνική σαν γραμματέας και δεν έχει και συζυγικά καθήκοντα και έξοδα.

Με αυτούς τους ιδιοκτήτες μόνο άσπρες μέρες έρχονται.

Στα χέρια μου έχω κάτι ακάλυπτες συναλλαγματικές του προέδρου με κάτι κατοστάρικα προς ένα βολεϊμπολίστα από την Θεσσαλονίκη από την χρυσή εποχή του μπάσκετ.

Καληνύχτα, δεν έχει άλλη ανακοίνωση, γιατί έχω αύριο δικαστήριο στην Έδεσσα, γιατί πρέπει να πληρώσω κάτι επιταγές της ΑΕΛ περίπου 650.000€ για να πάρουμε αδειοδότηση Ευρώπης.

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube

Acio e Banner 1