ΤρίκαλαΑΟΤ: Λάλας τέλος και επίσημα!

https://regista.gr/wp-content/uploads/2021/07/lalas.jpg

barbersalon Avra

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο στη Θεσσαλονίκη η συνάντηση του Ηλία Αιβάζογλου με το Χρήστο Λάλα, που σήμανε και την οριστική ολοκλήρωση της συνιδιοκτησίας μεταξύ των δύο επιχειρηματιών. Η συνάντηση έγινε παρουσία και των δικηγόρων των δύο πλευρών και αφού ο Χρήστος Λάλας έλαβε τα χρήματα που προβλεπόταν αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τα διοικητικά του Α.Ο Τρίκαλα.

‘Ετσι ο Ηλίας Αιβάζογλου γίνεται ξανά το απόλυτο αφεντικό του Α.Ο Τρίκαλα κατέχοντας και πάλι το σύνολο των μετοχών της ΠΑΕ , ενώ μετά από όλα αυτά που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται πιο δυνατός και αναμένεται να στηριχτεί από τους Τρικαλινούς φιλάθλους, που εκτιμούν ότι μπορεί και φέτος να οδηγήσει εκ του ασφαλούς την ομάδα στο πρωτάθλημα της SL2.

Η συνιδιοκτησία κράτησε περίπου 2 μήνες και εξ’αρχής ήταν εμφανές ότι οι δύο μεγαλομέτοχοι δεν μπορούσαν να συνεργαστούν μεταξύ τους όπως θα έπρεπε γεγονός που από πολύ νωρίς φανέρωσε ότι θα έπρεπε να συνεχίσει ο ένας εκ των δύο.

‘Ετσι, αφού ο Χρήστος Λάλας δεν αγόρασε ποτέ το μερίδιο του Αιβάζογλου, ο δεύτερος πήρε την απόφαση να συνεχίσει μόνος αφήνοντας εκτός το Νεοχωρίτη επιχειρηματία.

πηγή: trikalascore

Acio
Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube