Μία όμορφη πρωτοβουλία ενόψει πήρε ενόψει του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Απόλλων Λάρισας.
Συγκεκριμένα με απόφαση του Παναγιώτη Μαντζανά όλα τα παιδιά της Ακαδημίας του Απόλλωνα θα μπουν δωρεάν στο γήπεδο και θα καθίσουν σε δική τους θύρα πάνω από το χώρο των αποδυτηρίων.
Η σχετική ενημέρωση:
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, προσκαλεί όλα τα παιδάκια της Ακαδημίας της ομάδας μας, να παραβρεθούν στο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής της Super League 2, που δίνουμε με την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο γήπεδο Φιλιππούπολης, την Κυριακή (27/03, 14.45).
Τα παιδιά μπορούν να εισέλθουν μαζί με τους συνοδούς τους, με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ, στην Θύρα 1β. (πάνω από τον χώρο των αποδυτηρίων).
Γιατί τόσο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Μαντζανάς όπως και όλοι μας πιστεύουμε ακράδαντα ότι αυτά τα παιδιά αποτελούν το μέλλον του Απόλλωνα!