Αναγέννηση ΚαρδίτσαςΑμανατίδης: «Δεν είναι αυτή η ομάδα μας, έχουμε πολλά περισσότερα πράγματα να δώσουμε»

https://regista.gr/wp-content/uploads/2021/09/amanatidis.jpg

barbersalon Avra

Δηλώσεις έκανε ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας κ. Περικλής Αμανατίδης μετά τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του στη Βέροια.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι ανάλογο με αυτά που θα δούμε στο πρωτάθλημα, που από ότι φαίνεται σε αυτόν τον όμιλο θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Η εικόνα του παιχνιδιού ήταν περίπου δύο ομάδες ισοδύναμες. Ίσως η ομάδα που θα έβαζε το γκολ, εμείς είχαμε φάσεις όπως και η Βέροια ειχε μία ευκαιρία. Νομίζω όμως στο τέλος είχαμε με τις έξι αλλαγές που μου συνέβη πρώτη φορά στην ποδοσφαιρική μου καριέρα, με τα νέα πράγματα έχει αλλάξει και το ποδόσφαιρο όλη αυτή η ιστορία, νομίζω πως βάλαμε παιδιά που βοήθησαν πραγματικά, είχαμε ίσως αυτό το κάτι παραπάνω μαζί με την πίστη πως θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Δεν είναι αυτή η ομάδα μας, έχουμε πολλά περισσότερα πράγματα να δώσουμε και το είπαμε και μέσα, αλλά παίρνουμε σαν θετικό το αποτέλεσμα και προχωράμε. Ήταν ένα παιχνίδι πραγματικά πολύ χρήσιμο και για τις δύο ομάδες και έτσι πρέπει να το αξιολογήσουν και οι δύο ομάδες.»

Για τους στόχους της ομάδας:

«Θα μιλήσω καθαρά και έντιμα, όταν παρουσιάζεις κάποιους παίκτες που είναι πρωταγωνιστές δεν μπορείς να πεις ότι δεν πας να πρωταγωνιστήσεις. Σαν οργανισμός όμως αυτή η ομάδα έλειπε 4-5 χρόνια από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και πιστεύω πως αυτή η χρονιά θα είναι μεταβατική όσο και αν ακούγεται περίεργο και θα δοθεί βάση στο οργανωτικό κομμάτι. Θα συνδυαστεί όμως από μια πολύ δυνατή ομάδα και όπου φτάσουμε.»

Acio
Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube