Απόλλων ΛάρισαςΑιχμές από τον Απόλλωνα Λάρισας: «Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια!»

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/09/apollonlarisas-sima-.jpg

barbersalon Avra

Απάντηση στα δημοσιεύματα για τον Μαξιμιλιάνο Φορνάρι, τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή που φέρεται να κοιμάται.. σε παγκάκια, έδωσε ο Απόλλων Λάρισας.

Η κυανόλευκη ΠΑΕ αναφέρει ότι ο παίκτης διέμενε σε ξενοδοχείο όσο καιρό βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα, ενώ σε έντονο τόνο απειλεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη αν υπάρξουν νέα συκοφαντικά δημοσιεύματα εις βάρος του Απόλλωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι ψευδώς διανέμεται η είδηση για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή Fornari.
Η ομάδα μας ουδέποτε συμφώνησε με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή περί της μεταγραφής του στον Απόλλωνα και ουδέποτε τον άφησε να κοιμηθεί σε …παγκάκι, παρά τον ιδιόρυθμο του χαρακτήρα του.

Ο παίκτης ήρθε από την Λατινική Αμερική (χωρίς να τον καλέσουμε) με σκοπό να συζητήσουμε τα περί της μεταγραφής του, στην ομάδα μας, χωρίς όμως να καταλήξουμε σε συμφωνία. Όσο με τον παίκτη συζητούσαμε μαζί, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής διέμεινε σε ξενοδοχείο του οποίου δωμάτιο, είχαμε μισθώσει. Με το αρνητικό πέρας των συζητήσεων μαζί του, ο παίκτης έμεινε ελεύθερος να μεταγραφεί σε ομάδα της αρέσκειας του.

Έτσι όσοι προέτρεξαν να μας λοιδωρήσουν και να μας κατασυκοφαντήσουν όσο φυσικά και να μας βλάψουν με τα δημοσιεύματα εναντίον μας, σύντομα, αν το συνεχίσουν θα τεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης για τα περαιτέρω.
Κύριοι το ψέμα έχει …κοντά ποδάρια…

Acio
Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube