Αναγέννηση ΚαρδίτσαςΑγγέλης: «Οι Ακαδημίες αποτελούν τη βάση της Αναγέννησης»

https://regista.gr/wp-content/uploads/2021/09/aggelis.jpg

barbersalon Avra

Στο επίσημο σάιτ της ΑΣΑ μίλησε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας κ. Βαγγέλης Αγγέλης για την ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνεται στις ακαδημίες του Συλλόγου, αλλά και γενικότερα στην απόκτηση των ταλέντων της Καρδίτσας.

‌Σήμερα επισημοποιήθηκε η υπογραφή του συμβολαίου του νεαρού Παναγιώτη Ζάγγου, ο οποίος μετά από δύο εξαιρετικές χρονιές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με την παρουσία του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, στις καθημερινές προπονήσεις αλλά και στις φιλικές αναμετρήσεις «κέρδισε» την ευκαιρία να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. ‌Στόχος όλων όσων απαρτίζουν το Σύλλογο είναι η ανάδειξη ακόμα περισσοτέρων ταλέντων της περιοχής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Αγγέλη:

«Αρχικά θα ήθελα να τονίσω πως είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη δουλειά που γίνεται στις υποδομές της ομάδας μας. Όπως έχει τονίσει επανειλημμένα και ο πρόεδρος του Συλλόγου ο κ.Παπαδημητρίου οι Ακαδημίες είναι η βάση της Αναγέννησης. Σε αυτό το πλαίσιο προχωρούν και τα βελτιωτικά έργα στο «Γεώργιος Μπαζής», που θα μετατρέψουν το σπίτι μας σε ένα προπονητήριο-κόσμημα, ώστε τόσο οι αναπτυξιακές ομάδες όσο και η ανδρική να προπονούνται κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Όσον αφορά τον Παναγιώτη πρόκειται για ένα παιδί που από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στις προπονήσεις δούλεψε σκληρά και κέρδισε επάξια μία θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν. Ελπίζουμε και θα επιδιώξουμε πως στα ήδη πολλά νεαρά και ταλαντούχα παιδιά του ρόστερ να προστεθούν και άλλα το επόμενο διάστημα. Είναι ένας από τους βασικούς μας στόχους.»

Acio
Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube