Γ’ Εθνική“Ένας γύρος στη Γ’ Εθνική, Φεβρουάριο τα τοπικά”

Avatar for Regista Team Regista Team08/12/2020
https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/12/δαφφσλ.jpg

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας Γιώργος Χατζησαρόγλου μιλώντας στην τηλεόραση STAR Βορείου Ελλάδας αναφέρθηκε στα τοπικά Πρωταθλήματα (ΕΠΣ), τη Γ΄Εθνική και τις δύο μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες.

Μεταξύ άλλων είπε: «Με τα σημερινά δεδομένα η 10 Φεβρουαρίου είναι μια πιθανή περίπτωση για να αρχίσουν τα τοπικά Πρωταθλήματα, εφόσον ανοίξουν τα γήπεδα στις 7 Ιανουαρίου»

Super League 2: «Πρέπει να ξεχάσουμε τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Πηγαίνουμε σίγουρα για μετά τις 7 Ιανουαρίου ενώ γίνονται προσπάθειες να κάνουν οι ομάδες προπονήσεις».

Football League: «Να ξεχάσουμε και εκεί τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ»

Γ Εθνική: «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Εκεί μπορεί να έχουμε και αποφάσεις για μη διεξαγωγή. Υπάρχουν πολλές φωνές.

Επειδή είναι πολύ δύσκολο να βγουν τα Πρωταθλήματα  και παρόλο που θα παίξουμε και σε θερμές μέρες θα αναγκαστούμε να πάμε σε τροποποίηση προκήρυξης. Εχουμε σκεφτεί και για Πρωτάθλημα ενός γύρου».

Για τις εκλογές της ΕΠΟ τόνισε: «Η εκτελεστική επιτροπή θα αλλάξει πάλι την ημερομηνία και θα την ορίσει θεωρώ σίγουρα μετά τις 10 Ιανουαρίου, Φεβρουάριο, Μάρτιο το περισσότερο.

Η υπάρχουσα διοίκηση είναι καλυμμένη με τη θητεία της, αλλά είναι αδύνατο να γίνουν οι εκλογές μέχρι και τα μέσα του Ιανουαρίου».

Ο Γιώργος Χατζησαρόγλου ανέφερε για πιθανή έναρξη των τοπικών Πρωταθλημάτων αν όλα πάνε καλά, για τις 10 Φεβρουαρίου που είναι ημέρα Τετάρτη, ενώ το σαββατοκύριακο είναι 6-7 Φεβρουαρίου.

Πηγή: metrosport.gr

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube