Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε ο ΠΟ Ελασσόνας στην έδρα του με 3-0 επί του Δία Δίου!
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Ζήση Ζιάγκα, με τον Πεπκολάι να ανοίγει το σκορ με κοντινή προβολή στο 13ο λεπτό. Το 2-0 έγινε από τον ίδιο παίκτη στο 61’ μετά από ασίστ του Ματούλα, ενώ το τελικό 3-0 ήρθε στο 80ο λεπτό με πλασέ του Γκαμπέτα μετά από πάσα του Φουρκιώτη.
Με αυτό το τρίποντο ο ΠΟΕ έφτασε τους 11 βαθμούς και ανέβηκε στη 10 θέση της βαθμολογίας, βλέποντας πλέον με μεγαλύτερη αισιοδοξία την υπόθεση παραμονη.
ΠΟ Ελασσόνας: Γούπος, Μπούσιας (70’ Τσάτσος) , Γκαντούνας (53’ Αθανασούλης), Λαγός, Περτζιόνι. Νταμπώσης, Μουστάκας (82’ Κουκούλης), Φουρκιώτης, Πεπκολάι, Ματούλας (70’ Γκαμπέτας) , Καραγκούνης (82’ Καραγκούνης)
Δίας Δίου: Μπαλάφας, Αδαμόπουλος (85’ Φωκαίδης), Δερμίσης, Λααρίδης, Λιόλιος, Γκαρατζιάς (85’ Χασάπης) , Μητράκας (69’ Κυπαρίσσης), Φυτόπουλος, Καραμανώλης (88’ Καζακλάρης), Παναγιωτίδης, Αποστολίδης