Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει της επικείμενης έναρξης της Football League.
Ο Στέφανος Ξηροφώτος είδε όλους του τους παίκτες να προπονούνται κανονικά, με το Φράνκο Κολέλα να ανεβάζει στροφές μετά από το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε. Στα θετικά συγκαταλέγεται το γεγονός ότι για μία ακόμη φορά τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού που υποβλήθηκαν την Πέμπτη οι ερυθρόλευκοι ήταν αρνητικά, με αποτέλεσμα να μπορεί να συνεχιστεί απρόσκοπτα η προετοιμασία της ομάδας.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά, με την ελπίδα να μην υπάρξουν απρόοπτα και το επόμενο σαββατοκύριακο να έχουμε την έναρξη των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων κόντρα στην Τρίγλια.
Παράλληλα, σήμερα ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας με τους Πέλκα και Κατσούκη που προπονούνταν εδώ και μέρες με την ομάδα, ενώ το προσεχές διάστημα αναμένεται εκτός απροόπτου στο Βόλο για τον Ολυμπιακό και ο μέσος από ομάδα της Super League, ο οποίος και θα συνεχίσει δανεικός μέχρι το φινάλε της σεζόν στους ερυθρολεύκους.






