Μαρτίνς: “Κάναμε πολλά λάθη και οι δύο”

AURA TEO
red nose1

Δηλώσεις μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έκανε στο συνδρομητικό κανάλι ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στον παράγοντα “άνεμός” ο οποίος ανάγκασε τις ομάδες να κάνουν πολλά λάθη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Είναι ένας βαθμός που πρέπει να δεχθούμε. Στο α’ μέρος ήμασταν η ομάδα με τις ευκαιρίες. Ήταν ένα ματς με πολλά λάθη και όχι καλά παιγμένο. Τα λάθη ήταν αναπόφευκτα και για τις 2 ομάδες και λόγω του ανέμου. Ο αντίπαλος μας ανάγκασε σε λάθη, όπως και εμείς τον αναγκάσαμε σε λάθη. Παίξαμε με ισορροπία και τα λάθη ήταν αρκετά.

Για τις στατικές φάσεις: Σήμερα τα λάθη ήταν πολλά και από τον αέρα και το δυνατό άνεμο. Οι  στατικές φάσεις ήταν πολλές και για τις δύο ομάδεςομάδες.

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts