Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής μεταξύ της Δήμητρας Ευξεινούπολης και του Αλμυρού.
Στο πρώτο μέρος ο Αλμυρός μπήκε καλύτερα και στο 35′ έφτασε κοντά στο 0-1 με τον Αραπίτσα. Ο Κουτσούκης εκτέλεσε το κόρνερ ο επιθετικός του Γ.Σ.Α πήρε την κεφαλιά υποχρεώνοντας τον Σταυράκη σε εντυπωσιακή απόκρουση. Λίγο πριν την εκπνοή η ομάδα του Θάνου Θεοδώρου άγγιξε και πάλι το 0-1. Ο Αραπίτσας μετά από σέντρα κίνηθηκε ωραία μέσα στην περιοχή, οι αμυντικοί της Δήμητρας στην προσπάθεια τους να τον μαρκάρουν “τροφοδότησαν” τον Κοντοβά ο οποίος σκόραρε με πλασέ, αλλά το γκολ του δεν μέτρησε ποτέ καθώς ο βοηθός τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι καλές φάσεις ήταν λιγοστές. Στο 50′ η κεφαλιά του Αλαμάνη μετά από κόρνερ του Κουτσούκη πέρασε άουτ, ενώ το φάουλ του Βούλγαρη πέντε λεπτά δεν ανησύχησε τον Χαλάτση. Τελευταία καλή στιγμή αλλά και μεγαλύτερη στην αναμέτρηση το δοκάρι του Δημητρίου στο 78′ με τον Χαλάτση να παρεμβαίνει σωτήρια. Το 0-0 ήταν το τελικό σκορ στο τοπικό ντέρμπι του 4ου ομίλου.
Οι συνθέσεις:
Δήμητρα Ευξεινούπολης: Σταυράκης, Καρράς, Φαράντος, Τσιατσιός, Στεφανής, Θωμαϊδης (Σαβόλι 90+2′), Δημητρίου, Κρανάς (Κλουκουτάρας 85′), Φουρκιώτης (Στεργιόπουλος 65′), Βούλγαρης (Αραπίτσας 65′), Τζοβάρας (Μεντί 85′)
Aλμυρός: Χαλάτσης, Μιχόπουλος, Παπαεμμανουηλίδης (Δημουλάς 85′), Πλάβος, Λάμπος (Βούλγαρης 80′), Θεοδωρόπουλος, Αλαμάνης (Καραλούλης 60′), Μυργιώτης, Αραπίτσας (Κατσαβριάς 60′), Κοντοβάς (Βαγενάς 80′), Κουτσούκης