Γιαννίκης: “Σε κάθε ματς προηγούμαστε.. “

AURA TEO
red nose1

Δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Βόλο και την ήττα της ομάδα του έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιαάννινα

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, για εμένα το κομβικό σημείο ήταν οι 5-6 αντεπιθέσεις που τις παίξαμε λίγο άτσαλα και δεν βάλαμε εκεί πέρα ένα ακόμα γκολ. Στο δεύτερο χάναμε γρήγορα την μπάλα με την πίεση που άσκησε ο αντίπαλος.

Χάσαμε την ευκαιρία να προηγηθούμε στην κεφαλιά του Παντελάκη, αλλά είναι αυτό που λέμε ότι θα χρειαστεί χρόνος γιατί έχουμε ένα κενό από τον Μάρτιο που πρέπει να αναπληρώσουμε.

Κρατάμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί, ότι έχουμε πάρα πολλές καλές φάσεις στην εξέλιξη του παιχνιδιού, σε κάθε ματς προηγούμαστε, αλλά λόγω της απραξίας δεν μπορούμε να έχουμε τη διάρκεια στο πλάνο μας που θέλουμε να έχουμε.»

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts