ΑΟΤ: Ολοκληρώθηκε το deal, συνεχίζει ο Σαμολαδάς – Το προπονητικό τιμ του Μαγκρόουν

.jpg
AURA TEO
red nose1

Έντονες είναι οι διεργασίες στον ΑΟΤ τις τελευταίες ώρες, με την επίσημη ΠΑΕ να.. ανάβει μηχανές και να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μέσω ανακοινώσεων για τις εξελίξεις που υπήρξαν την Τρίτη.

Για  την οριστικοποίηση του deal:

Σε πολύ καλό κλίμα και με θετική διάθεση συναντήθηκαν σήμερα το πρωί ο κύριος Αιβαζογλου και ο κύριος Λαλας σε συμβολαιογραφικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη.

Παρόντες ήταν και οι δικηγόροι των δύο πλευρών κ.κ Ζελελιδης και Χατζηιωάννου καθώς και ο τεχνικός διευθυντής της αγαπημένης μας Νίκος Σαμολαδας.

Αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης είναι οι δύο κύριοι να τρέξουν για φέτος την ομάδα από κοινού, μοιράζοντας ευθύνες και έξοδα.

Για τη συνέχιση της συνεργασίας με Σαμολαδά:

Τόσο ο κύριος Αιβαζογλου , όσο και ο κύριος Λαλας έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του κυρίου Σαμολαδα και αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί του και την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Νίκο Καλή συνέχεια, για πάντα ΑΟΤ !!!!!!

Από εκεί και πέρα, ο Αυστραλός Ντέιβιντ Μαγκρόουν θα είναι ο νέος προπονητής του ΑΟΤ, έχοντας στο πλευρό του τον Λεωνίδα Μπίλη που διαθέτει δίπλωμα UEFA Pro και θα δηλώνεται ως πρώτος προπονητής. Παράλληλα ο Μαγκρόουν θα φέρει μαζί του και έναν ακόμη συνεργάτη που θα ασχολείται με το σκάουτινγκ.

Στο τιμ του θα βρεθούν όπως φαίνεται ο Βασίλης Καλογιάννης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Μπάμπης Μπακαρός, οι οποίοι και “έτρεξαν” την ομάδα στο φινάλε της περσινής σεζόν.

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.